Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Werken in een theater in Amersfoort? Check deze vacature

Flint Theater is een bekende naam in de theaterwereld, gevestigd in het hart van Amersfoort. Wil jij werken in een theater? Dan is dit een ideale locatie voor jouw bijbaan in de horeca én ook nog eens gemakkelijk bereikbaar per fiets. De aantrekkelijke locatie wordt nog beter door het geweldige team en de sfeer. Klinkt dit als iets waar jij enthousiast van wordt? Aarzel niet om verder te lezen, want wij hebben een gave theater vacature voor je. 

 

 

Over theater Flint in Amersfoort

Dit theater is een cultureel evenementencentrum gevestigd in Amersfoort. Het staat bekend om zijn diverse aanbod van podiumkunsten zoals theaterproducties, dansvoorstellingen en muziekoptredens. Het heeft voorstellingen voor verschillende doelgroepen en smaken. 

Dit kan mede dankzij de meerdere zalen en ruimtes waar optredens en activiteiten plaatsvinden. Ook organiseert dit theater lezingen, workshops en culturele en educatieve evenementen. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van entertainment, kunst en cultuur in al zijn vormen. 

 

 

Werken in een theater in Amersfoort? Dit ga je doen…

Bij deze evenementenlocatie in Amersfoort zijn je taken tijdens een werkdag of avond telkens een tikkeltje anders. Denk aan het verwelkomen van gasten bij de garderobe of aan het begin van het evenement met een smakelijk drankje. Wellicht controleer je toegangskaarten of tap je bier tijdens een bruisende feestavond. Heb je een voorkeur voor werken in het à-la-carterestaurant Trek? Of voel je je meer in je element tijdens een ‘walking dinner’ tijdens een van de spraakmakende evenementen? De opties zijn gevarieerd en de keuze is aan jou!

 

Verdiensten bij werken in Flint Theater

Het leuke is: jij hebt volledige zeggenschap over je uurloon. Hoe vaker je werkt, hoe meer je verdient, en dit kan oplopen tot ruim 15 euro per uur! Een aantrekkelijke beloning dus. Wil je eenvoudig ontdekken wat je precieze salaris kan zijn? Laten we kennismaken. Reageer op deze vacature of stuur ons gerust een WhatsApp-berichtje.

 

 

Werken in een theater in Amersfoort is leuk omdat…

 

Omgeving: Theaters zijn broedplaatsen voor creativiteit. Je wordt omringd door kunst, cultuur en expressie, wat een inspirerende sfeer creëert.

Samenwerking: Theaters bestaan uit teamwork. Of je nu acteur, regisseur, lichttechnicus of kaartverkoper, horeca personeel bent, samenwerken met andere getalenteerde mensen om een gemeenschappelijk doel te bereiken, voelt gewoon goed!

Gemeenschap: Theaters, en dit geldt ook voor Flint Theater, dienen als culturele en sociale knooppunten. En jij draagt bij aan het verstrekken van kunst en entertainment aan mensen, waardoor ook zij worden geïnspireerd.

Vaardigheden: De skills die je leert tijdens werken in een theater, zoals teamwork, communicatie, probleemoplossing en stressmanagement, kan je meenemen in de rest van je werkzame leven. 

 

Is horeca-ervaring vereist voor deze horeca bijbaan?

Kijk, ervaring in de horeca kan natuurlijk van pas komen, maar het is niet verplicht voor onze horeca vacatures. Ook zonder horeca-ervaring ben je welkom om te werken op één van onze prachtige locaties. Als je enthousiast bent om te leren, gaan we samen aan de slag en zorgen we ervoor dat je snel de benodigde horeca vaardigheden ontwikkelt. Dus wat betreft horecakennis: die kunnen wij je zeker bijbrengen! Je bent bij Sjiek. meer dan welkom.