Contact

Leuk om kennis
te maken!

Solliciteer direct op jouw vacature.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Planningstelefoon

(Bereikbaar van ma- vr van 09.00- 18.00 uur. Tijdens avonduren en weekenddagen uitsluitend bereikbaar voor noodgevallen)

Werken in Amersfoort? Zoek je een horeca vacature in Arnhem? Of wil je gewoon lekker uren maken met een horeca bijbaan in Utrecht? Neem dan contact met ons op via:

Of wil jij juist meer weten over onze horeca vacatures in Leiden? We horen graag van je via onderstaande gegevens. Ook wanneer je meer wilt weten over een horeca bijbaan in Den Haag. Tot snel!

Contactformulier

Wij, Sebastiaan en Ninke, hebben Sjiek. in 2020 opgericht. Een surrealistische periode door de impact van het coronavirus, met tegelijkertijd het grote besef dat je alleen dat moet doen daar waar je hart echt ligt. Ons hart ligt hier, in de veelzijdige horeca- & evenementenbranche i.c.m. personele inzet. Op moment van oprichting hebben we samen ruim 20 jaar ervaring, en staan we te popelen om nu echt onze eigen weg in te slaan.

Wij laten zien dat horeca niet enkel een ‘bijbaan’ is, maar dat het een vak is dat door vele enthousiaste, positieve en hardwerkende mensen wordt vormgegeven. Een branche die constant in beweging is, met mensen die altijd mogelijkheden zien. Van bijbaan in de horeca tot werken op evenementen en beurzen. Wij slaan graag de brug tussen mooie banen uit de branche en gepassioneerde mensen. 

Bijbaan Horeca Eventpersoneel

Ninke Hordijk

Bijbaan Horeca Eventpersoneel

Sebastiaan van Dalen