Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Hordijk en van Dalen starten Sjiek. Horeca- & eventpersoneel

Sjiek. verbindt (jong) talent met – en in- de gastvrijheidssector. Door (jong) talent deel uit te laten maken ván de branche, hen een netwerk op te laten bouwen mét de branche, wil Sjiek. de keuze aantrekkelijk maken om een baan te kiezen ín de branche (tijdens en na de studieperiode). Van eventpersoneel tot werken in catering.

Ondersteuning HR

Sjiek. ondersteunt in het verlenen van HR – advies, de invulling van de externe flexibele schil (uitzenden), en/ of op het gebied van recruitment. Dit alles binnen de horeca- en evenementenbranche, c.q. de gastvrijheidsbranche. Voor die ene catering vacature. Of voor dat onvergetelijke bijbaantje bij een festival.

Dat doen waar je hart ligt

Terwijl de horeca- en evenementenwereld pittige tijden ervaart door de maatregelen rondom het coronavirus, richten Ninke Hordijk en Sebastiaan van Dalen zich vol vertrouwen op de toekomst. Het is een surrealistische periode door de impact van het virus, met tegelijkertijd het grote besef dat je alleen dat moet doen daar waar je hart echt ligt.  Samen hebben zij ruim 20 jaar ervaring in de horeca uitzendbranche en staan nu te popelen om hun eigen weg in te slaan met hun eigen personeelsbureau voor eventpersoneel.

Ontwikkeling

Met samenwerkingspartners stimuleert Sjiek. de ontwikkeling van individuen en daarmee de ontwikkeling van de branche als geheel.