Uitzendbureau event en horeca personeel

Voor professioneel en energiek personeel

Sjiek. Horeca- & eventpersoneel

HR ondersteuning | Uitzenden | Recruitment

Horeca personeel inhuren? Evenementen personeel nodig? Sjiek. verbindt (jong) talent met – en in- de gastvrijheidsbranche. Met onze samenwerkingspartners stimuleren we ontwikkeling van individuen en daarmee van de branche als geheel.

Horeca personeel inhuren? Als personeelsbureau in de horeca- en evenementenbranche, ontzorgen wij onze opdrachtgevers op het gebied van;

Sjiek. HR ondersteuning

Wij dragen zorg voor jouw personeelsbeleid. Wij kunnen het recruitmentproces, het opleidingstraject, de beoordeling en beloning van jouw medewerkers uit handen nemen. Mede als de naleving van arbeidsvoorschriften en wetgeving, zodat jij je kunt focussen op andere facetten van het ondernemerschap.

Sjiek. Uitzenden: de externe flexibele schil

Door de inzet van een externe flexibele schil heb je de mogelijkheid om personeel, met bijbehorende kosten, alleen in te zetten wanneer hier behoefte naar is. Sjiek. ondersteunt graag in deze vraag. Los van de financiële voordelen, neemt het ook veel werk uit handen. Zo zorgt Sjiek ervoor dat alle administratieve en juridische zaken op orde zijn, zorgt Sjiek voor de juiste match tussen kandidaat & bedrijf en staat Sjiek. garant voor de kwaliteit (kennis, kunde en motivatie) van de medewerker.

Sjiek. Recruitment

Heb je een vacature voor een meewerk- en/ of afstudeerstage, of voor een (young) professional? Horeca personeel inhuren? Wij helpen graag om de geschikte kandidaat te vinden. 

Door (potentiële) medewerkers deel uit te laten maken van de branche, hen een netwerk op te laten bouwen met de branche, wil Sjiek. de keuze aantrekkelijk maken om een baan te kiezen in de branche (tijdens èn na de studententijd).

Neem direct contact met ons op via

Mail:            contact@sjiekpersoneel.nl
Telefoon:    06 – 57 81 27 62