Werken bij Sjiek.

JIJ BEPAALT DE HOOGTE VAN JE SALARIS: HOE MEER JE WERKT, HOE HOGER JE UURLOON

JIJ BESLIST WAAR JE WERKT, WANNEER JE WERKT EN DE HOOGTE VAN JE SALARIS

 1. Schrijf je in bij Sjiek. (via inschrijvenvacatures of maak een job alert aan)
 2. Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie via Whatsapp zodat we een (online) kennismaking kunnen plannen;
 3. Bij deze digitale kennismaking stellen wij je vragen, maar doe dit ook zeker andersom! Het is voor beiden een moment om elkaar te leren kennen.
  Is er een klik? Oké, top. Let’s take it to the next level;
 4. Omdat we nu beter van elkaar weten waar we naar op zoek zijn, kunnen we een nieuwe afspraak plannen op een locatie waar jij jezelf graag ziet werken;
 5. Super handig dat je de locatie al eens hebt gezien, zo voelt het fijner wanneer je er de eerste keer gaat werken en je weet meteen de weg!
 6. Natuurlijk nemen we ook handige horeca skills door, zo ben je werkinhoudelijk ook al voorbereid op de werkzaamheden die bij deze functie horen;
 7. Om je helemaal klaar te stomen voor het horeca-vak bieden we ook diverse trainingen aan en krijg je in onze online tool ook al allerlei handigheidjes mee;
 8. Wanneer jij je zeker genoeg voelt om de werkvloer op te gaan, kun jij jezelf via de app inplannen. Jij bepaalt namelijk waar en wanneer je werkt. I-de-aal!

Maarre.. de hoogte van je salaris bepaal je dat echt zelf? Ja zeker.

 • Wij vinden het belangrijk dat jij je lekker voelt in je vel voelt op de plek waar je werkt, en dat we als een echt team samenwerken. Een team vormen wanneer je 2x per maand werkt is lastig. Je ziet elkaar dan simpelweg te weinig. En de werkwijze van de locaties waar je werkt maak je ook nog niet helemaal eigen. Het werkt gewoon net niet helemaal lekker.
 • Hoe meer uur je werkt, hoe meer voordelen er dus zijn. Voornaamste is dat het werk veel leuker wordt; je leert je collega’s goed kennen en je krijgt steeds meer vrijheden en verantwoordelijkheden doordat je de weg weet op de locatie.
 • Omdat er zoveel voordelen zijn vinden we het leuk om dit aan te moedigen en jou ervoor te belonen. Hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon. En dit kan oplopen tot bijna € 15,- per gewerkt uur!
 • En kom je op een punt waarbij je zoveel hebt gewerkt en heb geleerd, dat je klaar bent voor de volgende stap? Nice! Geef ons een seintje, dan kunnen we samen passende vervolgstappen gaan maken. Wat opties hiervoor kunnen zijn? Denk aan (junior) PM, trainer of buddy. Maar laten we eerst een beginnen met een kennismaking 😉

Spreken we elkaar snel?