Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Hoe vind ik een horeca bijbaan bij festivals en evenementen?

De hoop is dat we snel weer aan de slag mogen bij de grotere evenementen en festivals in ons land. En zodra de tap weer opengaat en de bühne weer wordt opgebouwd, zal er behoefte zijn aan top horeca personeel. Die ideale horeca bijbaan vind je bij horeca uitzendbureau Sjiek. Werken op festivals en evenementen? Sjiek neemt je in 3 stappen mee richting die onvergetelijke horeca bijbaan.

 

Stap 1. Vraag jezelf af welke horeca bijbaan bij je past? 

Welk horeca bijbaan bij jou past hangt natuurlijk helemaal af van jou als persoon. Houd jij van contact met andere mensen? Ben je sociaal en behulpzaam? Dan hebben wij de perfecte horeca bijbaan voor jou. Ben jij het type dat bekend is met beide kanten van de bar? En wil je onderdeel zijn van een team dat naast uren of sfeer kan maken? Dan hebben wij een groot aantal toffe festival vacatures voor je. Kijk, het kan allemaal. Maar het is belangrijk om bij jezelf na te gaan: wat wil ik? 

 

Stap 2. Zoeken naar die ene vacature

Nadat je hebt nagedacht over de vraag ‘wat wil ik?’ heb je mogelijk een concreter beeld van de passende horeca bijbaan voor jou. Bekijk de Sjieke vacaturebank en ga op zoek naar een job die aansluit bij jouw idee van een fijne bijbaan. 

Je kan zoeken op locatie, dienstverband, type vacature en trefwoord. Dit doe je door de filters aan de linkerkant te gebruiken. Zo kan je jouw zoekopdracht nog specifieker maken. Werken op festivals en evenementen? Et voila, je bent weer een stap dichterbij die weergaloze horeca vacature.  

 

Stap 3. Solliciteren maar 

Heb je een leuke horeca bijbaan op het oog? Dan kan je eenvoudig solliciteren via de speciale button onderaan de vacature. Daarna is het kwestie van het invullen van enkele gegevens: naam, woonplaats, telefoonnummer, ervaring, motivatie etc. Klik op versturen en horeca uitzendbureau Sjiek neemt snel contact met je op. Eenvoudig. Snel. Duidelijk.

 

6 vacatures ter inspiratie

Horeca uitzendbureau Sjiek heeft hele vernieuwende vacatures. Vacatures die nét weer even anders zijn. Wij showen je een paar vacatures ter inspiratie, zodat je een beeld krijgt van de vacatures die Sjiek op dit moment heeft, verspreid door het hele land. 

 

Festivalwerk in Nijmegen: Zoek jij festivalwerk of een waanzinnige job bij een tof event?

Horeca bijbaan bij strandtent in Rockanje: Wil jij werken met het fijne zand tussen de tenen? 

Studenten bijbaan in Leiden: Niet meer stilzitten maar een actieve bijbaan in Leiden? 

Horeca bijbaan in Breda: Ben jij die sociale, pro-actieve werker uit regio Breda?

Horeca bijbaan in Amersfoort: Sta jij klaar om te werken in omgeving Amersfoort?

Hospitality bijbaan in Utrecht: Werken als gastvrouw / gastheer, telefoniste, receptie medewerker of bezorger?  

 

Vragen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zoeken uh… vinden de vacature die bij jou past.