Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Zoek jij een horeca bijbaan in het mooiste monument van Leiden?

Werken in de horeca is natuurlijk an-sich al fantastisch. Maar wanneer je kan werken in de mooiste kerk van Leiden, Pieterskerk Leiden, neemt werken in de horeca een vlucht. Dat is een horeca bijbaan in Leiden 2.0. De Pieterskerk Leiden is een evenementenlocatie om van te smullen. En Sjiek kan, wanneer de locatie weer opengaat voor events, zorgen dat jij hier kan werken.

 

Over de Pieterskerk Leiden

De fantastische kerk staat in de Sleutelstad en is al jaren het decor voor events, congressen, feesten en ga zo maar door. Het is natuurlijk een historische locatie met alle mogelijkheden voor de kwaliteit van hedendaagse events. Met ruimte voor zo’n 1500 personen zijn er dus genoeg kansen voor onvergetelijke congressen, beurzen en vergaderingen. En bij dit soort events zorgt Sjiek voor het juiste horeca personeel. Meer weten over werken in de Pieterskerk Leiden?

 

Sjieke horeca vacatures in Leiden

Wij hebben de ideale horeca vacatures in Leiden en omgeving. Van werken in de horeca tot specialisten in de horeca bediening. Denk jij dat je past in het profiel van deze vacatures? 

  • Studenten bijbaan: voor de echte Leienaar die zoekt naar een fijne horeca bijbaan 
  • Hospitality bijbaan: ben jij gastvrij en houd je van contact met allerlei verschillende mensen? 
  • Horeca bijbaan: voor de echte horecatijgers in Leiden die beide kanten van de bar kennen

 

Salaris voor een horeca bijbaan in Leiden

Onderstaand staat het basissalaris (KHN Schaal II) aangegeven per leeftijd, inclusief je reserveringen. 

  • 21 jaar en ouder: € 12,55
  • 20 jaar: € 11,29
  • 19 jaar: € 10,04
  • 18 jaar: € 8,78

 

Over horeca uitzendbureau Sjiek

We zijn nieuwsgierig en blijven ontdekken, samen met jou. Oktober 2020 was voor ons een speciaal moment. De start van Sjiek. Niet de meest vruchtbare periode voor de horeca en evenementenbranche, maar wel het moment waarop wij in de spiegel keken en kozen voor waar ons hart werkelijk ligt: de horeca- en eventbranche. Wij nemen je dan ook met alle liefde mee in een wereld vol feestjes, festivals, vergaderingen, beurzen en congressen. Een wereld voor de leukste horeca bijbaan en meest gave horeca vacatures.

 

Vragen? Solliciteren? Ideeën? 

Neem gerust contact met ons op. Dat vinden we leuk! 

 

Sjiek Personeel

06-57812762

contact@sjiekpersoneel.nl