Horeca vacatures in Nijkerk: Hart van Holland & Sjiek

dit zijn jouw horeca vacatures in Nijkerk en omgeving

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan waar je altijd mensen en gezelligheid om je heen hebt? Dan zijn dit jouw horeca vacatures in Nijkerk en omgeving. Werken bij het Hart van Holland betekent een toffe horeca bijbaan waarbij je werkt tijdens de leukste evenementen en dat op fietsafstand.

Werken bij het Hart van Holland via Sjiek.

Het Hart van Holland is een super veelzijdige evenementenlocatie in Nijkerk, bij jou om de hoek dus. En al fiets je steeds naar dezelfde locatie om te werken, bij deze horeca bijbaan wordt het nooit saai en is iedere dag écht anders. Iedere keer ontvangen we namelijk nieuwe gasten met een bijpassend evenement. Je gaat versteld staan van de mogelijkheden en de veelzijdigheid op deze horeca locatie!

Wanneer je wilt werken bij het Hart van Holland nemen wij (team Sjiek.) je graag mee in de wondere wereld van de horeca en evenementen. Wij laten je zien waar je komt te werken, geven je de juiste handvatten voorafgaande aan je shift en helpen je bij het ontwikkelen van de juiste horeca vaardigheden. Belangrijk, want het werken in de horeca wordt pas echt leuk wanneer je de juiste skills onder de knie hebt en je dus samen met je collega’s volop van het evenement kunt genieten!

Horeca vacatures om van te smullen

Dus samengevat: je woont in (de omgeving van) Nijkerk en bent op zoek naar een baan vol afwisseling? Dan ontdek je hieronder de ideale horeca vacatures in Nijkerk!

Lijkt het jou waanzinnig om voor 1600 gasten biertjes te tappen tijdens een super gezellige feestavond? Of mee te helpen met een lunch voor 200 gasten? Wil jij werken tijdens evenementen, een feestavond, bedienen bij een mooi diner of gasten ontvangen bij een belangrijk congres? Sjiek. heeft dé horeca vacatures om te werken in de horeca van het Hart van Holland in Nijkerk.

Meer weten over deze veelzijdige studenten bijbaan? Reageer op de vacatures, of stuur ons een WhatsApp.

We kijken er naar uit, tot snel!

Leuk om kennis
te maken!

Hoe je ons het makkelijkste
kunt bereiken?

Solliciteer direct op jouw vacature.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Planningstelefoon

(bereikbaar van ma- vr van 09.00- 18.00 uur. Tijdens avonduren en weekenddagen uitsluitend bereikbaar voor noodgevallen):  

Contactformulier