Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Werken in de horeca: vast op één plek of via een uitzendbureau? Sjiek vertelt!

Hé horecaheld! Sjiek hier… als doorgewinterde horeca-expert hebben wij al heel wat keukens en restaurants van eventlocaties van binnen gezien. Wij snappen dat je als horecamedewerker voor een belangrijke keuze staat: ga je vast aan de slag bij één horecazaak, of kies je voor de vrijheid en afwisseling van een horeca uitzendbureau? Laat ons je meenemen in de wereld van flexibele horeca-avonturen en aantonen waarom werken in de horeca via Sjiek dé beste (lees: leukste) keuze is.

 

1. Afwisseling maakt het leuk

Stel je voor: de ene dag sta je in een groot hotel in de stad, de volgende dag serveer je drankjes in een drukbezocht museum. Werken in de horeca via een uitzendbureau betekent dat je niet vastzit aan één locatie, maar steeds weer nieuwe plekken en mensen leert kennen. Geen sleur, maar avontuur.

2. Meer ervaring in minder tijd

Elke horecazaak werkt anders. Door op verschillende locaties te werken, leer je razendsnel allerlei nieuwe skills. Van fine dining tot grote evenementen, van musea en theaters tot luxe hotels; je wordt een ware horeca-kameleon. Die brede ervaring staat gigantisch goed op je cv en maakt je alleen maar waardevoller als horecaprofessional.

3. Jij bepaalt wanneer je werkt

Bij een vaste horecazaak heb je vaak een strak rooster waar je weinig inspraak in hebt. Werken in de horeca via uitzendbureau? Dan bepaal jij wanneer je werkt! Ideaal toch? Zeker als je studie, hobby’s of andere verplichtingen hebt. Flexibiliteit is hier de norm, niet de uitzondering.

4. Een groter netwerk = meer kansen

Een heldere rekensom. Hoe groter je netwerk, hoe groter je kansen. Door op meerdere locaties te werken, ontmoet je veel collega’s en werkgevers. Dat kan deuren openen naar nóg mooiere banen, doorgroeimogelijkheden en waardevolle connecties binnen de horeca.

5. De zekerheid van werk

Misschien denk je: maar is werken in de horeca via een uitzendbureau wel stabiel genoeg? Zeker. Horeca-uitzendbureaus hebben vaak een breed scala aan opdrachtgevers en daardoor is er veel werk. Zelfs als een locatie tijdelijk minder shifts heeft, is er elders weer behoefte aan jouw skills.

6. Salaris dat bij je past

Veel uitzendbureaus bieden marktconforme lonen. Bij Sjiek gaan we nog een stapje verder, met ons mooie bonussysteem. Wij durven stellig te zeggen: “Wij geven jou een goed salaris en mooie extra’s.” Dat betekent dat je naast afwisselend werk, er ook financieel goed uitkomt.

Werken in de horeca? It’s up to you

In het Nederlands: het is aan jou. Wil jij vastzitten aan één plek, met altijd dezelfde collega’s en werkroutines? Of ga je voor afwisseling, uitdaging en vrijheid? Als je het ons vraagt, is de keuze snel gemaakt. Werken via een horeca uitzendbureau geeft je de kans om de horeca breed te ontdekken, skills te ontwikkelen en vooral extra veel plezier te hebben in je werk!

Dus, horecaheld, waar wacht je nog op? Kies voor flexibiliteit, afwisseling en kansen; kies voor werken via Sjiek. We zien elkaar op de werkvloer.