Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Bijbaan of vakantiewerk tijdens het EK? Dit is onze belofte aan jou

Ben jij een student of juist net klaar met je examen en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk? Zo’n job waarbij je goed geld verdient, terwijl je ook geniet van de sfeer van het EK? Bij Sjiek hebben we precies wat je zoekt!

Op 25 juni om 18:00 uur zijn we bijvoorbeeld in Amsterdam, waar een locatie wordt omgetoverd tot een sportpaleis voor het EK. Hier kunnen al hun medewerkers samen naar de wedstrijd Nederland-Oostenrijk kijken (voorspelling van Sjiek.: 3-0). En wij van Sjiek zijn daar natuurlijk bij om iedereen te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.


Voetbal en Sjiek hebben één ding gemeen

Teamwork. Net zoals dat voetbal een teamsport is, werken wij bij Sjiek ook als een hecht team. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. En het mooiste is, terwijl je aan het werk bent, mis je geen enkel doelpunt! Noem het een win-win situatie: je bent lekker aan het werk, verdient geld én beleeft de spannende momenten van de wedstrijd. Zolang je niet je dienblad omhoog gooit als Nederland scoort, zit je goed! 


De locatie voor een bijbaan doet ertoe

Of het nu tijdens een voetbalwedstrijd is of op een zomers festival, bij Sjiek. krijg je de kans om te werken op de leukste locaties en evenementen. Dat durven wij best te zeggen. Je verdient niet alleen geld, maar je bent ook echt onderdeel van de actie. De energie en opwinding van evenementen zijn aanstekelijk, en je zult merken dat een bijbaan nog nooit zo leuk is geweest.

 

Waarom werken bij Sjiek?

Terechte vraag. Naast een goed salaris en het feit dat we een fijne werkgever zijn, zijn er meer redenen te benoemen. In alle bescheidenheid natuurlijk 😉

  • Flexibele uren: Je kan zelf je diensten plannen, ideaal om te combineren met je studie.
  • Gezellige werksfeer: Je werkt samen met een leuk team en ontmoet nieuwe mensen.
  • Unieke werkplekken: Van sportevenementen tot festivals, je bent vaak op mooie locaties.
  • Horeca-ervaring: Perfect voor je cv en toekomstige carrièremogelijkheden.

Bij Sjiek bieden we horecabanen en studenten bijbanen die meer zijn dan alleen werk. Het is een kans om deel uit te maken van onvergetelijke momenten, nieuwe vaardigheden te leren en vrienden te maken. Dus, als je op zoek bent naar een bijbaan waar je geld kunt verdienen én kunt genieten van de sfeer van geweldige evenementen, dan is Sjiek de plek voor jou!


Geld verdienen met jouw bijbaan

Deze twee woorden zijn al meermaals in de tekst genoemd. En wij snappen dat je wilt weten wat jouw salaris is. Daarom hebben we ook dit schema voor je opgesteld: 

Loonschaal KHN schaal II Bruto uurloon (ex reserveringen) Bruto uurloon (incl reserveringen)
21 jaar en ouder € 13,27 € 16,37
20 jaar € 11,94 € 14,73
19 jaar € 10,62 € 13,10
18 jaar € 9,29 € 11,46

Goed om te weten: we hebben ook allerlei bonussen naarmate je meer uren werkt. 


Solliciteer nu en sluit je aan bij ons team!

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en de sfeer van het EK en andere events meemaken? Schrijf je nu in bij Sjiek