Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Studentenwerk in Rotterdam? Bepaal zelf jouw uurloon!

Klinkt goed hè: hoe meer uren je werkt, hoe meer je verdient! En bij Sjiek is het echt zo. Want wij snappen als geen ander hoe studentenwerk in Rotterdam eruit moet zien. Natuurlijk, verantwoordelijkheid is belangrijk maar het gevoel van vrijheid ook. Daarom kan jij zelf je eigen diensten inplannen in een handige app. En we hebben nu een wel hele toffe vacature voor je: werken op het SS Rotterdam. Een iconisch stoomschip als decor voor jouw studenten bijbaan, kan het nog beter? 

 

Het SS Rotterdam is een indrukwekkend schip dat vroeger dienstdeed als cruiseschip en trans-Atlantisch passagiersschip. Gebouwd in de jaren ‘50 en destijds één van de grootste schepen ter wereld. In 2008 werd het omgebouwd tot een drijvend hotel, restaurant en evenementenlocatie. En het is nu permanent aangemeerd in Rotterdam en dient als een levend stuk maritieme geschiedenis dat mensen kunnen bezoeken en verkennen. Het biedt ook allerlei faciliteiten en activiteiten aan boord: restaurants, bars, rondleidingen en zelfs mogelijkheden om te overnachten. Ja, het is een tijdreis. Maar het is ook helemaal van deze tijd. 

 

Vacature voor studenten

Deze horeca bijbaan in Rotterdam bestaat uit gasten voorzien van een drankje, diners verzorgen en met elkaar genieten van evenementen op deze gi-gan-tische locatie. En zeg eens eerlijk: heb je al ervaring met het lopen van borden en het dragen van een plateau (dienblad)? Dat is mooi, dan heb je natuurlijk een streepje voor. Heb je nou geen ervaring? Geen probleem, binnen no-time hebben we je de kneepjes van het vak geleerd. Hoe dan ook: check deze studenten vacature maar eens. 

 

Salaris voor studentenwerk in Rotterdam

Natuurlijk, wij begrijpen dat je wilt weten wat jouw salaris is. Daarom hebben we ook dit handige schema voor je opgesteld: 

 

Loonschaal KHN schaal II Bruto uurloon (ex reserveringen) Bruto uurloon (incl reserveringen)
21 jaar en ouder € 13,27 € 16,37
20 jaar € 11,94 € 14,73
19 jaar € 10,62 € 13,10
18 jaar € 9,29 € 11,46

 

En het mooie is: we hebben ook allerlei bonussen naarmate je meer uren werkt.