Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Hand-in-hand horekameraden

Rotterdam, de stad die gisteren bruisde van energie en enthousiasme, vormde het epische decor voor de bekerfinale. Een onvergetelijke ervaring om deel uit te maken van dit spektakel. Van de ambiance op de OceanDiva tot aan het hart van de sportwereld in het Topsportcentrum Rotterdam; we waren overal aanwezig, klaar om onze bijdrage te leveren aan een dag die bol stond van de wedstrijdspanning (en ontlading). Een verslag van een dag tijdens een horeca bijbaan in Rotterdam tijdens de landelijke bekerfinale. Sfeer. Sport. Sjiek! 

Voorafgaand aan de wedstrijd verzamelde ons team zich bij het Topsportcentrum, een locatie die perfect paste bij de sfeer van de dag. Het spelen van een bekerfinale! Met de Kuip op een steenworpafstand was de gezonde wedstrijdspanning voelbaar. Meer dan alleen een werkplek? Ja, zo voelde het wel. Zo’n finale is immers wel een gedenkwaardige gebeurtenis.

Onder leiding van Sophie, onze teamleider, voelden we ons als de eerste 4 letters van haar functie: team! En wat een wedstrijd was het. Een zinderende finale? Mwah, qua veldspel niet echt. Maar het is en blijft wel een finale, waarbij Feyenoord uiteindelijk aan het spreekwoordelijke langste eind trok tegen N.E.C. En wij? Wij speelden onze eigen wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam 😉

Nadat wij de gasten van het evenement voorzien hadden van heerlijke gerechtjes, was het gametime en konden de Feyenoord-fans hun club gaan toejuichen! Wij keken terug op een geslaagde dag. Ken je dat gevoel? Keihard werken, met z’n allen gas geven. Dat geeft voldoening. En natuurlijk een goed salaris. Als jij dit herkent is het misschien wel tof om je aan te sluiten bij team Sjiek. Bekijk deze horeca vacature en ontdek hoe jij kunt schitteren in ons team, waar passie, samenwerking en plezier hand-in-hand gaan.