Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Studenten Bijbaan op de Meest Iconische Evenementenlocatie van Rotterdam

Ben je op zoek naar een toffe studenten bijbaan in de horeca in Rotterdam? Stop. Ho! Hier een unieke kans om te werken op het SS Rotterdam; het meest iconische schip van de stad. Of je nu een student bent op zoek naar flexibel studentenwerk of gewoon op zoek bent naar een parttime horecabaan, deze plek heeft alles wat je zoekt. 100%. Lees gerust verder en ontdek waarom werken in de horeca op het SS Rotterdam een mega ervaring is.

Als student is het soms een uitdaging om een baan te vinden die flexibel genoeg is om te combineren met je studie. Dat weten wij! Gelukkig biedt deze horeca bijbaan op het SS Rotterdam precies die flexibiliteit. Met verschillende shifts en uren die aangepast kunnen worden aan jouw rooster, is het gemakkelijk om werk en studie in de juiste balans te houden. Bovendien biedt werken op het SS Rotterdam ook nog eens een inspirerende omgeving waar je waardevolle werkervaring opdoet, maar ook sociale en communicatieve vaardigheden traint.  

 

Dit maakt deze studenten bijbaan aantrekkelijk

Wat deze bijbaan nóg aantrekkelijker maakt, is de reputatie van het SS Rotterdam zelf. Gelegen aan de oevers van de Maas, trekt dit historische schip een breed scala aan evenementen aan: van zakelijke bijeenkomsten en bruiloften tot culinaire festivals en concerten. Als horecamedewerker heb je de kans om deel uit te maken van dit soort events en speel jij een magistrale hoofdrol in het creëren van ervaringen en herinneringen van gasten.

 

Dit zijn de mogelijkheden

Of je nu interesse hebt in werken in de bediening of achter de bar, er zijn tal van sjieke mogelijkheden beschikbaar op het SS Rotterdam. Als bijbaan in de bediening biedt dit stoomschip je de kans om je servicevaardigheden te ontwikkelen terwijl je gasten verwelkomt en bedient met een oh-zo vriendelijke glimlach. Dat snap jij! Toch? Precies. 

Maar het beste van alles is dat deze horeca bijbaan op het SS Rotterdam niet alleen flexibel en leuk is, maar ook een geweldige manier biedt om je netwerk uit te breiden en nieuwe mensen te ontmoeten. Als onderdeel van een jong en energiek team leer je samenwerken, communiceren en problemen oplossen, vaardigheden die waardevol zijn, ongeacht welke carrière je nastreeft. Daarom is dit de ideale studenten bijbaan in Rotterdam.

 

Dus waar wacht je nog op?

Goede vraag. Schrijf je vandaag nog in voor deze toffe horeca bijbaan op het SS Rotterdam en maak deel uit van iets bijzonders. Parttime horeca vacatures in Rotterdam wachten op jou. Word lid van ons Sjiek. team van enthousiaste horecamedewerkers en ervaar de spanning van werken op het meest iconische schip van de stad. Met studentenwerk horeca in Rotterdam is je bijbaan niet alleen een bron van inkomen, maar ook een bron van plezier en waardevolle ervaringen.

Wij zoeken een horeca medewerker in Rotterdam? Dat ben jij! Vast en zeker. Aarzel daarom niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een carrière in de horeca.