Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Veelgestelde vragen over werken op het SS Rotterdam

Werken op het SS Rotterdam? Dit zijn de veelgestelde vragen (en antwoorden)

 

Kan je mij meer vertellen over het type functie voor deze vacature? 

Natuurlijk wil je weten wat je specifieke functie is die je gaat vervullen in de horeca op het SS Rotterdam. Het is heel simpel: je gaat werken in de horeca, dat is de richtlijn. Maar weet dat geen enkele dag hetzelfde is bij Sjiek.! Iedere partij is anders: van een congres, vergadering, feestavond tot een bruiloft.

Wat zijn de werktijden wanneer je komt werken in de horeca van het SS Rotterdam?

Omdat de partijen zo wisselend zijn, zijn de werkzaamheden dat ook. Je kunt je voorstellen dat een feestavond andere tijden heeft dan een congres.
Door de variatie kunnen we altijd wel een passen de match maken in de werktijden. Overdag of de avond, door de weeks of in het weekend.

Wat zijn mijn belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

Het allerbelangrijkste vinden we het dat de gasten een onvergetelijke tijd hebben op het schip. En- niet te vergeten- je collega’s natuurlijk ook! Het klinkt misschien wat cliché, maar het is echt zo: jouw plezier is aanstekelijk voor de gast. Dat wil natuurlijk iedereen.

 

Worden er trainingen verzorgd voor ik aan de slag kan?

Wij zijn van mening dat je pas echt plezier kunt hebben als je de horeca skills onder de knie hebt, dan hoef je daar niet meer over na te denken en kun je je echt focussen op de gasten.
Daardoor vinden wij het onze taak om jou helemaal op te leiden zodat jij je zeker genoeg voelt om lekker aan de slag te gaan. Voelt het nog iets onstabiel om met een plateau te lopen? Geen punt, dan krijg je er eentje mee naar huis om te oefenen. We denken liever in oplossingen, dan komen we samen echt heel ver 😊 Daarnaast verzorgen wij verschillende aanvullende trainingen.

 

Zijn er specifieke kledingvoorschriften die je moet volgen?

Uniformiteit brengt ook professionaliteit en neemt de gast helemaal mee in de beleving van het schip. Zelf verzorg je nette zwarte schoenen, een zwarte pantalon en een wit ondershirt. De witte blouse wordt verzorgd door het SS zelf.

 

Wat zijn de salarisvoorwaarden wanneer ik kom werken op het SS Rotterdam?

Wij bieden een goed salaris en bonus (hier kunnen we je later alles over vertellen). Daarnaast is het goed te weten dat lunch aan boord zelf afgerekend dient te worden. Het avondeten wordt verzorgd door het SS Rotterdam en is dus kosteloos.