Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Ontdek de Magie van Werken op het SS Rotterdam!

Ben jij klaar voor een avontuurlijke stap in je horeca carrière? Vanaf maart 2024 opent een bijzonder exclusieve locatie in Rotterdam haar deuren voor Sjiek teamleden. Met haar indrukwekkende afmetingen van 228 meter lang, 28 meter breed en 51 meter hoog, biedt dit historische schip een mooie kans om deel uit te maken van de toffe horeca-omgeving. Werken op het SS Rotterdam? Lees verder en ontdek alles over deze gave vacature in Rotterdam.

 

Waarom werken op het SS Rotterdam?

 

Historische pracht

Het SS Rotterdam ademt geschiedenis en straalt een nostalgische sfeer uit. Voor liefhebbers van maritieme geschiedenis en de tijd van transatlantische reizen is werken op dit sjieke schip een kans om deel uit te maken van iets bijzonders.

 

Toeristische beleving

Als onderdeel van het horecateam op het SS Rotterdam kom je in contact met mensen van over de hele wereld. Je draagt bij aan de ervaring van zowel toeristen als lokale gasten die het schip bezoeken.

 

Teamspirit en samenwerking

Horecawerk vereist teamwork en samenwerking. Op het SS Rotterdam maak je deel uit van het Sjiek. team dat zich inzet voor een geweldige gastervaring. Dit bevordert sterke teambanden en komt zelfs vriendschappen uit voort.

 

Evenementen en activiteiten

Het SS Rotterdam organiseert diverse evenementen en activiteiten, waardoor het werken in de horeca dynamisch en levendig is. Je kunt betrokken zijn bij het verzorgen van speciale diners, feesten en andere bijzondere gelegenheden.

 

Goed salaris

Bij ons geldt: hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon wordt. Als je 21 jaar of ouder bent, kan dit oplopen tot bijna € 15,- per gewerkt uur! Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op via planning@sjiekpersoneel.nl of stuur ons een berichtje.

 

 

Solliciteer nu

Schrijf je bij ons in voor een eerste (digitale) kennismaking. Bij wederzijdse interesse nodigen we je uit voor een ontmoeting op het SS Rotterdam. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, ontdekken we het schip en bespreken we de basis horeca skills. Jouw motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn voor ons essentieel.

Laat deze Sjieke horeca vacature niet aan je voorbijgaan! Solliciteer nu en maak deel uit van het unieke team op het SS Rotterdam. Een avontuur wacht op jou!