Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Check deze legendarische horeca vacature in Rotterdam

Groot nieuws: vanaf maart 2024 starten we op een super Sjieke locatie in Rotterdam. Het is 228 meter lang, 28 meter breed en 51 meter hoog. Precies. Het SS Rotterdam. En daar kan jij werken in de horeca. Dus lees verder in dit blog en ontdek alles over deze waanzinnige vacature in Rotterdam. 

Het SS Rotterdam is een bijzonder schip met een rijke geschiedenis. SS staat voor Stoomschip, wat betekent dat het vroeger op stoom aangedreven werd. Gebouwd in 1958 en destijds één van de grootste schepen ter wereld. Het werd gebruikt voor transatlantische reizen, wat betekent dat mensen vroeger op dit schip stapten om de oceaan over te steken! 

Nu kun je het SS Rotterdam bezoeken en ontdekken hoe het vroeger was om op zo’n groot schip te reizen. Er zijn rondleidingen door de kamers en zelfs de machinekamer, zodat je een idee krijgt van het leven aan boord. Het schip organiseert ook allerlei leuke activiteiten en evenementen. Of je nu van geschiedenis houdt, geïnteresseerd bent in schepen, of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit.

 

 

Waarom werken in de horeca van dit legendarische stoomschip

Werken in de horeca van het SS Rotterdam kan een unieke en boeiende ervaring zijn, en er zijn verschillende redenen waarom iemand zou willen werken in deze bijzondere omgeving:

 

Historische ambiance

Het SS Rotterdam is doordrenkt van geschiedenis en heeft een nostalgische sfeer. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis en de glamour van vroegere transatlantische reizen, biedt werken op het SS de kans om deel uit te maken van iets heel bijzonders.

 

Toeristische attractie

Het SS Rotterdam trekt veel bezoekers aan, zowel toeristen als lokale gasten. Werken in de horeca op dit schip geeft je kans om in contact te komen met mensen van over de hele wereld. Met als doel: bijdragen aan de ervaring van de gasten die het schip bezoeken.

 

Teamspirit en samenwerking

Werken in de horeca op het SS vereist vaak teamwork en samenwerking. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor het creëren van een geweldige ervaring voor de gasten. Dit kan leiden tot fijne connecties met toffe mensen. Daarom, solliciteer nu op deze horeca vacature in Rotterdam.

 

Evenementen en activiteiten

Het SS Rotterdam organiseert regelmatig events en activiteiten, waardoor het werken in de horeca onwijs levendig is. Nooit saai dus. Dit betekent dat je betrokken bent bij het verzorgen van diners, feesten of andere bijzondere gelegenheden.

 

Salaris voor deze horeca vacature in Rotterdam

Om helemaal duidelijk en eerlijk te zijn: hoe meer jij werkt, hoe hoger je uurloon wordt. Wanneer je 21 jaar en ouder bent kan dat oplopen tot bijna € 15,- per gewerkt uur! Wil je weten hoe dat zit? Neem contact met ons op via planning@sjiekpersoneel.nl of via een belletje of een appje.

 

 

Bizarre horeca vacature toch?

Precies. Schrijf je daarom bij ons in. We hebben kort contact met elkaar en nodigen je uit voor een eerste (digitale) kennismaking. Komen de wensen en verwachtingen overeen? Top. Dan spreken we af bij het SS Rotterdam. Zo kunnen we verder kennismaken, het schip leren kennen en natuurlijk samen de basis horeca skills doornemen. Het allerbelangrijkste vinden we je motivatie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal machtig bent.