Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Wat is het salaris voor een studenten bijbaan?

Met een stapel studieboeken, reiskosten en een lege portemonnee, zijn veel studenten op zoek naar een bijbaan om wat extra centjes te verdienen. Het is een oneindige zoektocht met veel verschillende antwoorden. Je kan natuurlijk het gemiddelde nemen van alle uitkomsten. Maar als wiskunde niet je sterkste kant is, kan Sjiek. je wel verder helpen.

In dit artikel vertellen we je alles over het gemiddelde salaris dat je kan verdienen in de horeca, wat is het Sjiek. salaris, vergelijken we over de grens en vertellen we jou ons best betaalde bijbanen.   

 

Dit is een gemiddeld salaris in de horeca voor een student 

Let’s talk numbers. In het onderste tabelletje zie je wat je minstens per uur moet verdienen. Dit geldt voor iedereen die met een dienblad loopt, een biertje tapt of helpt in de keuken. Sjiek. geeft standaard dat beetje extra. Dit is ons vast uurtarief gebaseerd op leeftijd.

Maar je kunt bij ons bepalen wanneer je werkt, waar je werkt en de hoogte van je salaris. Huh, kan je dat echt zelf bepalen? Jazeker, hoe meer je werkt, hoe beter we je leren kennen, hoe hoger je uurloon. Dit kan wel oplopen tot €15,- per uur.     

Leeftijd minimumloon per uur Sjiek loon per uur 
21 jaar > €12,12 €12,55
20 jaar €10,90 €11,29
19 jaar €9,69 €10,04
18 jaar €8,48 €8,78

 

Op welke plekken kan je als student werken bij Sjiek.?

Altijd al een kijkje achter de schermen willen hebben bij de dierentuin, na sluitingstijd rondlopen door een museum of ben jij meer iemand die houdt van een festivalsfeer. Bij Sjiek. kan je het zo gek niet bedenken of het is er. Want elke plek heeft een gezellig horeca hoekje, waar mensen komen genieten van een heerlijk kopje koffie. 

De keuze is reuze. Ben jij iemand die goed gaat in een klein lunchzaakje of juist thrived in de grote mensenmassa? Dan is Sjiek voor jou de juiste match. En qua locatie heb je ook meerdere opties. Van Den Haag tot Utrecht. Er zit vast iets tussen voor jou. 

 

De best betaalde studenten bijbaan bij Sjiek.

Sjiek. is nét even anders dan het gebruikelijke horeca uitzendbureau.We zijn een mix van culturen, creativiteit en ongekend unieke horeca-jobaanbiedingen.We zijn er trots op om anders te zijn dan anderen. Hier zijn slechts een paar voorbeelden van onze vacatures.

Ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures of lijkt het jou leuk om kennis te maken met Sjiek.? Neem dan contact met ons op, want wij zijn ook heel nieuwsgierig naar jou.