Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Wat is een populaire studenten bijbaan?

Naast je studie wil je natuurlijk ook nog leuke dingen kunnen doen. Een avondje stappen met vrienden, naar een concert of iemand meenemen op date. In alle gevallen: you need money. ‘Geen probleem,’ zeggen je ouders, ‘dan neem je toch gewoon een studenten bijbaan’. Leuk bedacht, maar dan wil je wel iets doen wat je tof vindt. Weet je: Sjiek. heeft de juiste banen. Een bijbaan waar je nieuwe vrienden maakt, geniet van muziek en natuurlijk een goed salaris verdient. Klinkt perfect, toch?

 

Het leukste werk vind je in de horeca

Ooit nagedacht om in een branche te werken waar gezelligheid, goed eten en een lekker drankje de hoofdrol speelt? Laat ons je vertellen waarom werken in de horeca de ideale studenten bijbaan is…

Als je werkt in de horeca kom je terecht op de meest vette plekken. Achter de bar tijdens een festival, een evenement opbouwen in één van de oudste kastelen van Nederland of wat dacht je van latte-art maken in een prachtig museum. Op al deze locaties staat een team klaar dat jou de kneepjes van het vak leert en zorgt dat jij je verder ontwikkelt. Je leert samen met je andere collega’s en dat schept een band. Dus na werk ga je nog even gezellig een drankje doen met elkaar. Al iets meer overtuigd? 

Nu komt het beste stuk. Als jij gaat werken met Sjiek. bepaal je zelf wanneer je gaat werken. Zo kun je makkelijk een extra shift oppakken als je wat extra geld nodig hebt of juist jezelf uitroosteren om te gaan blokken voor je tentamens. It’s up to you!        


Hoe kom je aan een toffe bijbaan als student?

Dit is een makkelijke stap. Je kunt je aanmelden bij Sjiek., reageren op een vacature of maak een Job Alert aan. Binnen 2 dagen reageren wij en helpen wij jou met een perfecte match. Bij Sjiek hebben we genoeg vacatures staan, waar je even tussen kan browsen. Alvast een paar highlights uit onze vacatures:

 


Het salaris van een studenten bijbaan

En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: wat kan je verdienen? Naast de bovengenoemde extra’s verdien je ook een mooi uurtarief. We starten altijd met een vast uurtarief gebaseerd op leeftijd. Maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven. Wil jij meer euro’s op je bankrekening zien? Dan bieden wij jou die optie. Want hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon. Met dit bonussysteem, en je fooi, kan jij zeker leuke activiteiten gaan doen wanneer je niet bij de leukste studenten bijbaan werkt 😉

 

Ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures of lijkt het jou leuk om kennis te maken met Sjiek.? Neem dan contact met ons op, want wij zijn ook heel nieuwsgierig naar jou.