Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Alles over de ideale studenten bijbaan in de horeca

Aan het eind van de maand schraap je alle beetjes bij elkaar en kan je net aan nog een maaltijd voor jezelf maken. Het studentenleven. Zou kunnen. Daarom is een bijbaan top,zodat je wat extra centen verdient. Gewoon om lekker bij te verdienen. Maar hoe combineer je dat met lessen, tentamens, projecten en stages? Werken in de horeca is het antwoord op deze vraag. En om het nog specifieker te maken: werken bij Sjiek.    

 


Voordelen van werken in de horeca als student? 

In de horeca werken is anders. Het is niet je standaard job, waar je van 9-tot-5 aanwezig moet zijn. Het is leuk, snel, geeft vrijheid en financieel ga je erop vooruit. Dat was het nog niet. Er zijn nog meer voordelen aan een studenten bijbaan in de horeca:  

  • Bepaal zelf wanneer je wilt werken: Sjiek. geeft jou de mogelijkheid om je eigen rooster in te vullen. Via onze app kan jij jouw gewenste werkdagen aangeven. Tijdens je vakantiedagen wat meer werken en tijdens je tentamenweek wat minder?  Geen probleem!
  • Netwerk: Je leert heel veel nieuwe mensen kennen als je gaat werken in de horeca. Nieuwe collega’s op toffe locaties en elke dag een andere gast aan je tafeltje. Maak hier gebruik van en doe zoveel mogelijk contacten op.   
  • Staat goed op je cv: In de horeca leer je hoe je moet omgaan met andere mensen en het is vaak hard werken. Goede kwaliteiten die elk bedrijf in de toekomst kan waarderen. 

 

Wat verdien je met een studenten bijbaan?

Je hoeft geen zorgen te maken over de extra benefits, want die zijn er genoeg. Maar we hebben de belangrijkste vraag nog niet gesteld. Want hoe leuk al die extra’s ook zijn, je wil toch weten hoeveel er maandelijks op je bankrekening wordt gestort. Toch? Bij Sjiek. begin je met een vast uurtarief gebaseerd op je leeftijd. Dit zijn al mooie uurtarieven. Maar met het bonussysteem van Sjiek. kan je net dat beetje meer verdienen! Hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon. Dat is pas een extra benefit. 

 

Onze vacatures voor jou ideale job

Sjiek. is nét even anders dan het gebruikelijke horeca uitzendbureau. Wij hebben een mooi aanbod van culturele, vernieuwende en bijzondere horeca vacatures. En daar zijn we trots op. Een kleine greep uit onze event vacatures: 

 

Ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures of lijkt het jou leuk om kennis te maken met Sjiek.? Neem dan contact met ons op, want wij zijn ook heel nieuwsgierig naar jou.