Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

De leukste horeca vacatures in Zuid-Holland

In het bruisende zuidwesten van Nederland is er altijd wat te beleven. Daarom is er ook genoeg werk te vinden in de horeca. En één ding is zeker: werken in de horeca? Je zult je nooit vervelen. Je kunt werken terwijl je geniet van livemuziek of na sluitingstijd rondlopen in een immens museum. En wat dacht je van een ritje in de achtbaan, voordat jij je schort aantrekt. 


Welke kwaliteiten heb je nodig om te werken in de horeca?

Iedereen heeft zijn eigen skillset. Maar hoe weet je zeker dat jouw kwaliteiten een goede match zijn voor een baantje in een restaurant, bar of evenement? Het is geen exacte wetenschap, maar sommige vaardigheden kunnen in je voordeel werken. Daarom een korte checklist: 

Hou jij van een dynamische werkomgeving? 

In de horeca is geen dag hetzelfde en moet je snel schakelen. Je bent altijd in de weer, maar dat houd je ook scherp. Geeft jou dit energie? Kruis hem dan maar aan op je lijstje.

Heb jij smalltalk onder de knie? 

Jij bent een vlotte babbelaar die over veel onderwerpen wel kan meepraten. Van het weer tot de nieuwste deuntjes op de radio. Maar het belangrijkste is dat je de gasten het gevoel kan geven dat ze gehoord worden. Herken jij deze positieve enthousiasteling? Weer een kruisje erbij. 

Werk je liever alleen of samen?

Teamwork makes the dream work. En in de horeca is dat niet anders. Samen zorgen jullie voor een leuke beleving. En de horecamensen zijn vaak de gezelligste om mee te werken. Dus dan heb jij het ook nog eens naar je zin.

Ben jij niet vies van een beetje zweet? 

Rennen, vliegen, sjouwen is een gewone dag op de job. Dus er zullen wel meerdere zweetdruppeltjes vallen. Maar jij bent een echte aanpakker. Geen probleem voor jou!

 

Werken in de horeca? Dit zijn 3 toffe horeca vacatures in grote steden

 

1. Werken als Escaperoom Master op historische plek in Leiden

Dit is een baan voor een geboren entertainer en spelletjesfanaat. In de Pieterskerk in Leiden bevindt zich de Mayflower Escaperoom. Jij bent de host en helpt mensen binnen 60 minuten ontsnappen uit de kamer. Reageer nu op deze toffe bijbaan en wie weet bemachtig jij de ultieme job.   

2. Horeca bijbaan in attractiepark Duinrell

Met Sjiek. werk je op meerdere locaties in het park. Smoothies maken, frietjes bakken, ijsjes uitdelen. Geen dag is hetzelfde. Werken in de horeca, maar dan in vakantiesferen. Daar kikker je van op! Krijg jij al een glimlach op je gezicht, dan is dit jouw bijbaan in Wassenaar. 

3. Horeca bijbaan met een lach

In het centrum van Den Haag bevindt zich Theater Diligentia. Dit is het Theater waar cabaret tot leven komt. En is er geen show? Dan worden er andere events gehost. Dus twijfel niet langer, hop op je fiets of stap in de trein. Wil jij in het theater werken? Reageer dan snel op deze unieke horeca bijbaan in Den Haag.

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke horecabaantjes in Zuid Holland beschikbaar. Je kunt hier het hele overzicht zien.


Salaris in de horeca

Natuurlijk ook niet onbelangrijk: wat kan je verdienen? Het salaris in de horeca verschilt per leeftijd. Je begint bij Sjiek met een vast uurtarief. Dus naarmate je ouder wordt, verdien je meer. Maar bij Sjiek. gaat het niet alleen om leeftijd. We werken we met een bonussysteem waardoor je nog meer kan gaan verdienen.

We hopen dat je zoektocht naar een toffe vacature in Zuid Holland hier eindigt en dat we snel samen kunnen appen over jouw opties bij Sjiek. Vragen? Dan kunnen we ook altijd een keer online kennismaken.