Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Leukste horeca vacature in Gelderland en Utrecht

In het hart van Nederland is er altijd wat te beleven. Je kan naar Utrecht gaan voor een drankje op het terras, naar een event in Slot Zeist, gaan lunchen in Amersfoort of ronddwalen in het museum in Arnhem. Daarom zijn er ook genoeg horecabaantjes te vinden. Natuurlijk zou Sjiek. Sjiek. niet zijn als het geen unieke locaties en jobs waren. Pizza bezorgen door weer en wind of juist de wind van voren krijgen tijdens je baan als callcenter medewerker, is verleden tijd. Wij hebben sowieso een toffe horeca vacature voor je.

 

De keuze is reuze. En daarom kan je kijken wat eventueel jouw voorkeur heeft. 

  • Werk je liever overdag of ’s avonds?
  • Wil je op je fiets naar werk of is de trein ook niet erg?
  • Vind je het kleine of grote evenement leuker?
  • Heb je voorkeur voor een historische locatie of moderne locatie?
  • Wil je elke dag wat anders of een vaste locatie?

Er zijn veel keuzes te maken en misschien ervaar je nu een beetje keuzestress. Maar geen paniek. Laten we bij het begin beginnen…

 

Wat houdt een horecabaan bij Sjiek. precies in?

De veelzijdigheid van de twee provincies, zie je terug in het type locaties waar we met Sjiek. mogen werken. Top, genoeg keuze voor iedereen. Het belangrijkste is dat een bijbaan bij jou past. Eentje waar je op je gemak bent en waar je tegelijkertijd wordt uitgedaagd. Waar je verder kunt groeien en nieuwe vaardigheden leert.

Bij Sjiek. is elke dag weer anders. Je kan namelijk bij verschillende horecaplekken worden ingezet als je dat leuk vindt. Maar ook een vaste locatie is een optie. Dat maakt werken in de horeca zo leuk. Je moet schakelen, dingen doen die je misschien nog nooit hebt gedaan, je ontmoet heel veel nieuwe mensen en werkt samen met een leuk team. 

Wat jij voor werk gaat doen? Denk aan feestavonden, internationale congressen, Romantische bruiloften, een lunchvergadering of een groots diner. Die momenten ben je ook op alles inzetbaar. Van hosten, serveren, biertjes tappen tot voorbereiden.  

Bekijk even het lijstje hieronder, want volgens mij zit jouw nieuwe baan ertussen.

 

3x een toffe horeca vacature voor jou

 

Barista op unieke locatie in Utrecht

Jij komt nooit te laat op je werk, want er staan treinen genoeg. Werken in het spoorwegmuseum. Hoe vet is het om de mooiste latte art te maken en blije gasten weer verder op hun route te sturen. En wil je liever in de avond werken, geen probleem. Dan werk je op een van de vele events van het museum. Is dit iets voor jou? Reageer dan gelijk op de vacature in Utrecht. 

Horeca bijbaan bij Dierenpark Amersfoort 

Even kijken naar de leeuwen, voordat je je schort omdoet en aan het werk gaat. Ja, dat is toch wel een unieke ervaring. Het dierenpark is niet alleen geopend voor bezoekers, maar host ook meerdere evenementen. Kom jij team Sjiek. versterken tijdens deze evenementen? Reageer dan op de horeca vacature van Dierenpark Amersfoort.

Sprookjes bijbaan in Slot Zeist

De historische zalen en de Engelse tuin van Slot Zeist worden regelmatig gevuld met vrolijke deuntjes. Van een feestavond, zakelijke lunch, bruiloften tot concerten: met het oude kasteel als decor. Wil jij werken op een unieke historische locatie? Kijk dan even naar de vacature in Zeist

Dit was nog maar het topje van de ijsberg. Ben jij benieuwd naar alle horeca vacatures in Utrecht en Gelderland? Kijk dan op onze vacature pagina.

 

Salaris in de horeca

Jij maakt uren, bent een echte doorpakker en van waarde tijdens het werken. Daar staat natuurlijk wat tegenover. Bij Sjiek. is het salaris in de horeca gebaseerd op vast uurtarief. Hoe meer jij werkt, hoe hoger je uurloon wordt. Wanneer je 21 jaar en ouder bent kan dat oplopen tot bijna €15,- per gewerkt uur! Weten hoe dat zit? Neem contact met ons op