Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

De 3 gaafste horeca vacatures in Amersfoort

Werken in de horeca in Amersfoort is waanzinnig om te doen! Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je communicatievaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een team dat dezelfde passie deelt. En als gast kun je er verschillende soorten horecagelegenheden vinden, zoals restaurants, cafés, bars en hotels. Amersfoort heeft een levendige culturele scene en een prachtig historisch centrum, wat het werken in de horeca extra interessant maakt. Lees verder en maak kennis met de tofste horeca vacatures in Amersfoort.

 

Korte checklist voor toekomst Sjiek. personeel

 

Kan jij omgaan met een dynamische werkomgeving? Werken in de horeca betekent werken in een omgeving waar het iedere dag weer anders is. Maar weet je: het kan energiek en opwindend zijn om te werken in een omgeving waar je constant bezig bent en waar nieuwe uitdagingen en situaties zich voordoen. 

Ben jij goed in menselijk contact? Horecawerk biedt de mogelijkheid om met mensen om te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt de kans om interactie te hebben met een gevarieerd publiek, zoals gasten en collega’s.

Hoe denk jij over teamwork? In de horeca werk je bijna altijd in een team. Het samenwerken met collega’s creëert een gevoel van saamhorigheid en samenwerking. Daar hechten wij als Sjiek. veel waarde aan. Zo kun je elkaar helpen en van elkaar leren. 

Ben jij het gastvrije type? Het bieden van een geweldige ervaring aan gasten is een essentieel onderdeel van de horecasector. Het geeft voldoening om gasten tevreden te stellen, verwachtingen te overtreffen en hen een onvergetelijke tijd te bezorgen. 

Wat vind jij van het woord ‘flexibiliteit’? Wij vinden het belangrijk. Horecawerk kan flexibele werktijden bieden, waardoor het aantrekkelijk is voor mensen die behoefte hebben aan een flexibel schema. Dit kan handig zijn voor studenten, ouders met jonge kinderen of mensen die meerdere banen combineren.


De 3 tofste horeca vacatures in Amersfoort

 

1. Werken als barista tussen de militaire voertuigen?

Het klinkt misschien een beetje vreemd. Koffies zetten met uitzicht op een tank, helikopter en een straaljager. Maar het kan echt! Reageer op deze horeca vacature en kom werken als barista in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

2. Horeca bijbaan in Dierenpark Amersfoort

Wist jij dat er in Dierenpark Amersfoort ook evenementen worden georganiseerd? Denk aan een familiedag, een vergadering, een dagje weg met het hele team óf een bruiloft? En weet je wat nóg mooier nieuws is? Jij kunt hier werken in de horeca! Reageer nu op deze horeca vacature en start je bijbaan in de horeca bij Dierenpark Amersfoort!

3. Horeca bijbaan met het team van Cascara Events op diverse events

Cascara Events is één van de leuke opdrachtgevers in Amersfoort waarmee we mogen samenwerken. Koffie geserveerd vanuit een Mini Cooper of een smoothie gepersonaliseerd per gast? Dit is jouw horeca bijbaan in Amersfoort!

 

Salaris in de horeca van Amersfoort

Je hebt waarschijnlijk al online gezocht naar het salaris in de horeca. Terecht. Iedere website zal wel wat anders zeggen, dus eigenlijk weet je nooit echt precies wat je gaat verdienen. Terwijl een goed salaris wel degelijk belangrijk is. Bij Sjiek. begin je met een vast uurtarief gebaseerd op je leeftijd. En met het bonussysteem kan je zelfs nog meer gaan verdienen! 

We hopen dat je zoektocht naar een toffe vacature in Amersfoort hier eindigt en dat we snel samen kunnen appen over jouw opties bij Sjiek.