Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Wat is het voordeel aan werken op festivals en evenementen?

Zie je het alweer voor je? Zonnetje schijnt, iedereen is in een goede vibe en jij tapt een heerlijk een biertje op de beat van de muziek. Jazeker het evenementenseizoen gaat weer beginnen. Natuurlijk is zelf op een festival staan erg leuk, maar dan heb je wel geld nodig om je tickets te halen. Jij kunt het verdienen tijdens het werken op festivals en evenementen. Een baan met extra benefits. 

 

Salaris voor festival vacatures

Jij maakt uren, bent een echte doorpakker en van waarde tijdens het werken op festivals en evenementen. Daar staat natuurlijk wat tegenover. Bij Sjiek krijg je een goed salaris. Dit salaris is gebaseerd op de basissalarisschool (KHN 2):

  • 21 jaar en ouder: € 12,55
  • 20 jaar: € 11,29
  • 19 jaar: € 10,04
  • 18 jaar: € 8,78


Hoe meer jij werkt, hoe hoger je uurloon wordt. Wanneer je 21 jaar en ouder bent kan dat oplopen tot bijna € 15,- per gewerkt uur! Wil je weten hoe dat zit? Neem contact met ons op via
een belletje of een appje:

 

Een goed salaris is dus een zekerheidje. Maar daar blijft het niet bij. Wat zijn de extraatjes? Dit is een inkoppertje, maar niet onbelangrijk. Het zien van de beste acts. Genieten van goede muziek terwijl je drankjes overhandigd aan je goedgehumeurde gasten. Je hoeft nog geen eens een ticket te kopen. Deze toffe ervaring kan je delen met gelijkgestemde collega’s. Allemaal harde werkers die wel van een feestje houden. De 3e bonus: Het is nooit saai! Je hebt veel afwisseling in het werk en staat nooit stil. 

 

Dit zijn 5 gave festival vacatures en evenementen vacatures

Sjiek. is net even anders dan het gebruikelijke horeca uitzendbureau. Wij hebben een mooi aanbod van culturele, vernieuwende en bijzondere horeca vacatures. En daar zijn we trots op. Een kleine greep uit onze event vacatures: 

Ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures? Bekijk dan hier het complete aanbod.

Mocht je nog niet overtuigd zijn na de bonusregen die we op je hebben losgelaten, geef gewoon even een belletje. En wij beantwoorden al je vragen. Neem gerust eens contact met ons op.