Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Mag ik zonder ervaring werken in de horeca?

De bijbanen in de horeca liggen nu voor het oprapen. We plaatsen een horeca vacature. Jij kijkt of het wat voor je is. Werken in de horeca? Ja. Harde werker? Check. Sociaal? Check. Geen 9 tot 5 mentaliteit? Check. Ervaring in de horeca? …. Dat vakje kan je nog niet aanvinken. Start dan bij Sjiek, want bij ons maakt dat vinkje niet uit. Wij helpen je graag met je nieuwe uitdagingen in de horecabranche.

Kijk, het is simpel. Bij Sjiek denken we altijd: willen is kunnen! Een baan in de horeca biedt super veel voordelen. Zeker als je nog studeert. Het verdient lekker, je kan een eigen netwerk opbouwen en je leert nieuwe vaardigheden die in de toekomst zeker van pas gaan komen. Wij nemen je graag mee op deze reis van ontwikkelingen. 


Je moet ergens beginnen!

Het is altijd een beetje spannend om zonder enige ervaring ergens aan te beginnen. Sjiek is dan de juiste plek voor jou. We hebben hier een speciale aanpak. Voordat we aan het ‘echte’ werk beginnen, willen we jou beter leren kennen. Wat zijn jouw unieke eigenschappen en wat zou je graag willen leren? Aan Sjiek. de taak om jou de tools te geven om die doelen te behalen. Sjiek. biedt jou daarom een basistraining aan. Deze horeca training geeft jou genoeg kennis en skills om met ons gezellige team mee te draaien. Dus wil jij dit echt graag? Dan zeggen wij: gewoon doen!  


Klaar om te solliciteren?

Bijbaan in de horeca? Of juist werken op evenementen en festivals? Het kan allemaal. We lichten een paar vacatures uit om aan te geven wat er allemaal mogelijk is: 

Sjiek heeft dus gave vacatures in Den Haag, vacatures in Utrecht, maar natuurlijk ook in Leiden, Amersfoort, Nijmegen enzovoorts. Vrijwel in iedere grote stad in Nederland.


Werken in de horeca zonder ervaring; dit is jouw salaris

Het is hard werken in de horeca, maar dan verdien je ook wat. Je begint met een vast uurtarief gebaseerd op je leeftijd. Dit zijn al mooie uurtarieven. Maar het zou niet sjiek zijn als wij je de kans niet geven net dat beetje meer te verdienen. Hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon. It is up to you!

  • 21 jaar en ouder: € 12,55
  • 20 jaar: € 11,29
  • 19 jaar: € 10,04
  • 18 jaar: € 8,78

Hoe meer jij werkt, hoe hoger je uurloon wordt. Wanneer je 21 jaar en ouder bent kan dat oplopen tot bijna € 15,- per gewerkt uur! Wil je weten hoe dat zit? Neem contact met ons op via planning@sjiekpersoneel.nl of via een belletje of een appje:

 

Werken in de horeca? Laten we kennismaken

Als je nu nog aan het lezen bent, betekent het dat je toch wel interesse hebt in een horeca bijbaan. Dus browse nog even lekker door alle vacatures. Eentje uitgezocht? Laten we kennismaken en hopelijk join jij team Sjiek.