Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Kan ik werken in de horeca vanaf 18 jaar?

Je bent druk bezig met het eerste jaar van je studie of misschien ben je nog wel op zoek naar een opleiding. Spannend! Weer een nieuwe fase in je leven. In deze fase van je leven ontdek je meer vrijheid. Op kamers, feesten tot in de late uurtjes, de koelkast vullen met wat jij lekker vindt. Maar helaas is dit niet allemaal gratis. Daarom zou een bijbaan niet verkeerd zijn. Maar dan wel eentje die tof is, waar je leuke collega’s ontmoet en nieuwe skills leert. Kijk dan even tussen onze horeca vacatures. Vanaf 18 jaar kun jij helemaal los in de horeca. Dus, kom jij werken bij Sjiek.? Wees welkom en lees gerust verder.

 

Wat betekent werken in de horeca?

Anno 2023 is de keuze reuze; restaurants, hotels, bars, musea, theaters, events, beurzen, you name it! Sjiek. heeft meerdere locatiekeuzes, verspreid door heel Nederland. Van Amersfoort tot Den Haag, van Leiden tot Arnhem. Wij gaan samen met jou op zoek naar een baan die in je huidige levensfase past, waar je skills tot zijn recht komen en welk salaris in de horeca jij kan verdienen.

Wat moet je dan doen tijdens het werk? Jouw hoofdtaak bestaat vaak uit de gasten een goede tijd bezorgen. Door een warme kop thee aan te bieden, een zonnige cocktail te overhandigen, een lekker hartig hapje aanbieden en de tijd nemen voor een praatje met de gasten. En heb je nog nul ervaring in de horeca? Geen stress. Sjiek. kan het je leren.

 

 

Goed te combineren met je studie

Je hebt al zoveel veranderingen in een korte tijd doorgemaakt. Nieuwe studie, onderzoeken schrijven, verhuizen uit het ouderlijk huis en dan wil je ook nog wat vrije tijd overhouden. We begrijpen dat dit jouw volle 100% aandacht verdient. Dus hoe kan je dit allemaal combineren met een baan in de horeca? Bij Sjiek. doen we het anders. Jij bepaalt je eigen tijden, locaties en activiteiten.    

Sjiek. werkt met een app die jou de mogelijkheid geeft om zelf je beschikbare uren in te vullen. Je kijkt naar jouw vrije dagen, studie-uren, sportmomenten en vergelijkt deze met de app. Is er nog een gaatje vrij op jouw gewenste dag? Top. Take it!

 

Salaris in de horeca

Je hebt waarschijnlijk al gegoogled naar het salaris in de horeca. Logisch. Elke website zegt weer wat anders dus je weet nooit precies wat je nou gaat verdienen. Terwijl een mooie vergoeding toch ook best belangrijk is. Misschien dat dit het wat duidelijker maakt. Je begint met een vast uurtarief gebaseerd op je leeftijd. Dit zijn al mooie uurtarieven. Met het Sjiek. Bonussysteem kan je net dat beetje meer verdienen! Hoe meer je werkt, Hoe hoger je uurloon. You’re the one in control. 

Trouwens, je bent lekker bezig door alle info en opties te zoeken die mogelijk zijn voor jou. We hopen dat je zoektocht hier kan eindigen en dat we snel samen kunnen appen over jouw opties bij Sjiek. Vragen? Dan kunnen we ook altijd een keer online kennismaken.