Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Mag ik werken in de horeca als ik 17 jaar ben?

Je bent druk bezig met school, vrienden, party’s en gewoon… leven. Dit kost geld. En helaas gaan je ouders niet alles betalen. Een baantje voor na je studie en in het weekend zou niet verkeerd zijn. Maar wel eentje die tof is, waar je nieuwe skills leert en leuke collega’s ontmoet. Kijk dan even tussen onze horeca vacatures. Wanneer je 17 jaar bent mag je tot 23.00 uur werken, vanaf 18 jaar kun jij helemaal los gaan. Dus, kom jij werken bij Sjiek.? Wees welkom en lees gerust verder.

 

Wat houdt werken in de horeca in?

Horeca is een afkorting van hotel, restaurant en café. Nu zijn er nog veel meer keuzes bijgekomen: musea, theaters, events, beurzen, you name it! Sjiek. heeft meerdere locatiekeuzes, verspreid door heel Nederland. Van Amersfoort tot Leiden, van Den Haag tot Arnhem. Wij gaan samen met jou op zoek naar wat je leuk vindt, waar je skills tot zijn recht komen en welk salaris in de horeca jij kan verdienen.

Wat moet je dan doen tijdens het werk? Jouw hoofdtaak bestaat vaak uit de gasten een goede tijd bezorgen. Door een goede kop koffie te schenken, feestelijke bubbels serveren, een lekker hartig hapje aanbieden en de tijd nemen voor een praatje met je gasten.En heb je nog nul ervaring in de horeca? Geen stress. Sjiek. kan het je leren.

 

Werken wanneer je tijd hebt

Naast al je schooluren nog werken, is niet altijd makkelijk. Je hebt examens, projecten en huiswerk die ook de volle 100% aandacht verdienen. Sporten op het veld met je team of chillen met je vrienden hoeft geen plaats te maken voor werk. Bij Sjiek. doen we het anders. Jij bepaalt je eigen tijden, locaties en activiteiten.    

Sjiek. werkt met een app die jou de mogelijkheid geeft om zelf je beschikbare uren in te vullen. Je kijkt naar jouw vrije dagen, feestjes, vakanties en vergelijkt deze met de app. Is er nog een gaatje vrij op jouw gewenste dag? Top. Take it!

 

Salaris in de horeca

Je hebt waarschijnlijk al gegoogled naar het salaris in de horeca. Logisch. Elke website zegt weer wat anders dus je weet nooit precies wat je nou gaat verdienen. Terwijl een mooie vergoeding toch ook best belangrijk is. Misschien dat dit het wat duidelijker maakt. Je begint met een vast uurtarief gebaseerd op je leeftijd. Dit zijn al mooie uurtarieven. Met het Sjiek. Bonussysteem kan je net dat beetje meer verdienen! Hoe meer je werkt, Hoe hoger je uurloon. You’re the one in control. 

Trouwens, je bent lekker bezig door alle info en opties te zoeken die mogelijk zijn voor jou. We hopen dat je zoektocht hier kan eindigen en dat we snel samen kunnen appen over jouw opties bij Sjiek. Vragen? Dan kunnen we ook altijd een keer online kennismaken.