Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Hier wil je werken. Op het bekendste punt van de Veluwezoom: Paviljoen De Posbank

De Gelderse Anouk Botermans is alweer een jaar werkzaam bij Sjiek. Na haar stage gaat ze aan de slag met als resultaat: een fijne werkplek waar ze nu niet meer weg wil. Ze heeft haar draai helemaal gevonden bij het gezellige bedrijf dat talent verbindt met de gastvrijheidsbranche. Het afwisselende werk, de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche en het feit dat ze samen met haar collega’s doorgroeit als professional, maakt dat Anouk nu fulltime aan de slag is bij Sjiek. En zo af en toe verruilt Anouk haar bureaustoel voor een dienblad. “Dat vind ik juist fantastisch: de afwisseling, de sociale contacten en daarmee ook de reuring.” En dat Sjiek. op bijzondere locaties actief is, wordt langzamerhand bekend bij het grote publiek. Sinds kort kan het jonge Sjiek. daar een nieuwe locatie aan toevoegen: Paviljoen de Posbank.


De Posbank is een heuvelachtig gebied op de Veluwe, een regio in Nederland bekend om zijn natuur, bossen en heuvels. Het is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en toeristen, en biedt uitzicht op het landschap en de omgeving. De Posbank is ook een gebied met een rijke historie en cultuur, en biedt tal van recreatieve activiteiten, evenementen en bezienswaardigheden.

Werken bij Paviljoen de Posbank Anouk Botermans

En dan nu Paviljoen De Posbank in Rheden. Middenin de regio waar Anouk is geboren en opgegroeid. Het kan dan ook niet anders dan dat ze met veel liefde vertelt over deze waanzinnige werkplek: “Het is net alsof je in het buitenland bent. Elke keer als ik daar kom voelt het als een soort mini vakantie, zeker met die prachtige natuur en de uitgestrekte heidevelden. Ook al is het een toeristische trekpleister, je komt daar echt helemaal tot rust.” Hoe het voelt om dit als werkplek te hebben? Nou, stel je voor. Anouk stapt op de fiets vanuit Rheden en na een heerlijke fietstocht door het mooie natuurgebied, komt ze aan op haar werkplek, die zich midden in een oase van rust begeeft. Ze stapt af, zet haar fiets op slot en dan is het even stil… Ze zou bijna vergeten dat ze ook nog mag werken. 


Het beste van beide werelden
Bureauwerk. Horecawerk. In beide gevallen is Anouk er mee bekend, want waar ze soms zelf keihard werkt en uren maakt met een dienblad in de hand, helpt ze ook mee vanachter het bureau om Sjiek. personeel te matchen met toffe partners. Zo kijkt Anouk naar wat je leuk vindt om te doen en bijvoorbeeld ook of je parttime of juist fulltime wilt werken. Ze licht kort toe: “Ik kan er uren over praten, maar misschien willen ze gewoon eens onze nieuwe vacature bekijken.” Want ook jij kan bij Paviljoen De Posbank gaan werken. Anouk zal je meenemen voor een kennismaking, zodat jij kunt wennen aan de omgeving en je nieuwe collega’s kunt ontmoeten. Voelt het goed? Dan is de match volgens Anouk geslaagd en kun je aan de slag.