Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Tofste horeca vacatures in Arnhem en Nijmegen

De feestdagen zijn weer voorbij. Natuurlijk heb jij sjieke cadeautjes gegeven aan je familie en een feestje gepakt met je vrienden om het nieuwe jaar in te luiden. Dus wil jij jouw spaarrekening weer aanvullen, kom lekker uren maken bij Sjiek. Want eerlijk is eerlijk, wij hebben toffe horeca vacatures in Arnhem en Nijmegen.

Wat dacht je van werken in een museum? Of een gave horeca bijbaan? Met deze bijbaan vul je niet alleen je portemonnee , maar krijg je ook cursussen om te groeien, ontmoet je leuke collega’s en werk je op bijzondere plekken. Al enthousiast?    

 

Bijbaan vinden in Arnhem

In de culturele hoofdstad van Oost-Nederland is er geen dag zonder evenementen of festivals. Van het Gelredome tot de prachtige binnenstad, van het modekwartier tot de cafeetjes aan de Rijn; het is er allemaal te vinden. Maar hoe ga jij een bij-jou-passende horeca vacature in Arnhem vinden?

Laten we eens een toffe horeca vacature in Arnhem bekijken: horecamedewerker in het Nederlands Openluchtmuseum. Oké, deze horeca vacature tikt alle boxjes aan als het gaat om een toffe bijbaan. Unieke werkplek, check! Geen dag hetzelfde, check! Bijzondere events, check! Werken in een museum, check! Dus zoals de Engelsen zeggen: Just check it out.

En vers van de pers…. een gloednieuwe vacature in Arnhem. En op een wel heel bijzondere locatie: Hotel Papendal. Sportcentrum Papendal is een groot topsporttrainingscentrum in Nederland en daarmee natuurlijk het kloppende hart van de Nederlandse topsport. En daar kan jij een leuke bijbaan in de horeca krijgen, tegen een uitstekend salaris. 

 

Werk naar eigen keuze

Naast je studie een bijbaan hebben is niet altijd makkelijk. Je hebt examenweken, projecten of stage, die natuurlijk ook je aandacht verdienen. Een drankje met je vrienden is op z’n tijd ook nodig, dus hoeveel tijd hou je dan over voor een bijbaan in Arnhem? Een sjiek antwoord op jouw vraag: Bepaal je eigen tijden, locaties en activiteiten.    

Wil jij je skills niet beperken tot één baan? Meld je dan aan voor een horeca bijbaan vacature in Nijmegen. Je krijgt toegang tot de Sjiek app en daarin kan jij bepalen welke job bij je past. Zo kan je werken op festivals, evenementen en catering. Of wat denk je van drankjes serveren in één van de hotspots van Nijmegen.

 

Salaris in de horeca

Marktconform salaris, stabiel inkomen, vast uurtarief . Dit zijn de termen die om je oren vliegen als je googelt salaris in de horeca. Maar bij Sjiek. doen we het altijd een beetje anders. Natuurlijk beginnen we met een vast uurtarief gebaseerd op je leeftijd. Dit zijn al mooie uurtarieven. Met het Sjiek. Bonussysteem kan je een pracht salaris verdienen! Hoe meer je werkt, Hoe hoger je uurloon. You’re the one in control. 

Kunnen we al proosten op een mooie samenwerking of wil je eerst even kennismaken met ons? Neem contact met ons op en dan kijken we samen welke horeca vacatures in Arnhem en Nijmegen er bij jou passen.