Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Gave vacatures voor een bijbaan in Arnhem vind je bij Sjiek

De Rijnstad, Haagje van het oosten, of gewoon Ernem. Hoe je het ook wil noemen, iedereen uit deze stad weet dat we het over Arnhem hebben. En in Arnhem zijn altijd een hoop toffe dingen te beleven! Zoek jij een bijbaan in Arnhem? Of wil je tijdens je studententijd gewoon lekker aan het werk? Lees dan snel verder.

Bij Sjiek. hebben we toffe vacatures voor jouw bijbaan of vakantiewerk in Arnhem. Wat dacht je van werken bij hét Nederlands Openluchtmuseum van de stad? Een culturele vacature om van te smullen. Het park heeft een waanzinnige oppervlakte van 44 hectare en is dit seizoen omgetoverd tot een Winter Wonderland. Winterse gezelligheid anyone? De geur van glühwein, een kop warme chocomel met een goede dot slagroom. Lichtjes, heel veel lichtjes in een sprookjesachtig decor.

En wat dacht je van Koek en Zopie bij de schaatsbaan? Want precies daar staat Sjiek deze winter te shinen! Ga jij ook goed op die oh-zo-gezellige kerstsfeer? Mooi! Dan schenk jij tijdens de winteropening in Arnhem de warme dranken in. Lekker werken tussen de lampjes terwijl de Arnhemmers hun schaatsen onder binden.

Of verdien geld met een bijbaan in Arnhem bij één van de toffe events die plaatsvinden in het park. Klinkt goed toch? Vinden wij ook! Het winterpark is een populaire plek in de Kerstvakantie. Ben jij vrij in de vakantie? Dan hebben we deze weken extra veel werk voor jou. Meer over deze toffe vacatures in Arnhem vind je hier.


Wat zijn de werkzaamheden bij deze horeca vacatures?

De gasten zijn natuurlijk al super impressed door de locatie – en wij doen daar dan graag nog een schepje bovenop door ze precies die service te bieden die ze super graag ontvangen. Dit start bij het ontvangst: de gasten welkom heten, vragen beantwoorden, echt met de gasten meedenken.

Verder bestaan de werkzaamheden uit het bedienen van de gasten; denk aan het uitserveren van drankjes bij de koek en zopie naast schaatsbaan of in een van de unieke horecalocaties in het park.

Winter is coming! Maar jij zit er deze winter warmpjes bij. Bij Sjiek werk je waar en wanneer jij wilt. Zo kun je zelf je tijd indelen. Dat is wel lekker als je studeert en zelf ook nog weleens een feestje meepakt.


Wat verdien ik met een bijbaan in Arnhem?

Goede vraag. Bij Sjiek werken we met mooie uurtarieven en verdien jij een prachtsalaris volgens een bonussysteem: hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon. Je bent dus zelf in charge van hetgeen je verdient. Een goed salaris is dus een zekerheid bij Sjiek. Zullen we een keer kennismaken? Neem contact met ons op en dan kijken we samen wat er bij je past.