Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Zoek jij een flexibele horeca bijbaan in Amersfoort?

Ben je op zoek naar een flexibele horeca bijbaan in Amersfoort? Top. Dan weten wij 100% zeker dat dit artikel interessant is voor jou. Werken in Amersfoort kan namelijk ook op flexibele basis. Dat is nou typisch Sjiek., want flexibele werktijden zijn ontzettend populair. En terecht, want het biedt veel vrijheid. Bij Sjiek. staan wij erom bekend dat wij goed voor ons personeel zorgen. Hoe zich dat uit? In een goed salaris, maar ook in flexibele werktijden. Lees in dit artikel hoe dit bij ons werkt…

Bij Sjiek. verzorgen wij vooral bijbanen met flexibele werktijden en parttime uren. Dolly Parton zong ooit: working 9 to 5. Welnu, dat is voor ons niet echt een interessante optie meer. Het kan wel, maar de focus ligt op flexibel werken. Een fenomeen dat zeker na de coronapandemie niet meer weg te denken is uit de Nederlandse samenleving. 

Maar flexibel werken is wel iets wat je moet kunnen. Flexibel werken, zo ook tijdens een horeca bijbaan in Amersfoort, vraagt namelijk om een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Is er vrijheid? Zeker. Krijg je de kans om deze vrijheid onafhankelijk in te richten? Ja. En als Sjiek. verwachten wij één ding: dat je (buiten)gewoon je uren maakt. 


Wat zijn flexibele werkuren eigenlijk? 

Flexibele werkuren omschrijven we bij Sjiek. als een werkschema waar geen vaste uren zijn ingepland. Je gaat als Sjiek. teamlid dus niet iedere dag en iedere week dezelfde tijden aan de slag. Misschien is het zelfs nog simpeler: je hebt vaste werktijden, dan staat het vast. En je hebt flexibele werktijden, dan gaat het in overleg met jou en kunnen de tijden wisselen. 

 

Vacatures in Amersfoort met flexibele werkuren

Daar heeft Sjiek. er natuurlijk genoeg van. Toch willen we drie vacatures uitlichten. Omdat we trots zijn op deze samenwerkingen. En omdat we denken dat dit zomaar eens de vacature met flexibele uren voor jou kan zijn. 


BIJBAAN IN AMERSFOORT ALS FRUITSHAKER & SMOOTHIEMAKER

Je werkt met het team van Cascara Events op diverse evenementen. Cascara Events is één van de toffe opdrachtgevers in Amersfoort waarmee wij mee samenwerken. Wat denk je hiervan? Koffie serveren vanuit een Mini Cooper. Of ben jij een persoon die op geheel eigen wijze een smoothie kan personaliseren voor de gasten? Yes. Laten we dan gewoon een keertje kennismaken. Of wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Dat kan ook. Dit is jouw horeca bijbaan!

WERKEN TIJDENS EVENEMENTEN BIJ FLINT THEATER AMERSFOORT

Ben jij een theaterliefhebber? Dan is dit wel een hele toffe horeca bijbaan in Amersfoort. Theater Flint ken je waarschijnlijk wel als je in de regio Amersfoort woont. Een tof theater. In het hart van Amersfoort. De locatie is top. Het team is gezellig. En de sfeer is om over naar huis te schrijven. Bekijk hier alles over werken in het theater in Amersfoort.

WERKEN BIJ HET HART VAN HOLLAND IN NIJKERK

Werken in Nijkerk kan ontzettend gaaf zijn! Het Hart van Holland is een locatie voor evenementen. In het kloppende hart van Holland. De locatie telt 30 speciale ruimtes van 20 tot 5.600 vierkante meter. Aan ruimte voor evenementen en festivals geen gebrek. Wil jij onderdeel worden van het horecateam en kom je werken bij de evenementen in het Hart van Holland? Solliciteer dan snel en makkelijk op deze vacature.