Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Kun je naast je studie werken bij Sjiek. voor een flexibele horeca bijbaan in Amersfoort?

Ja. Maar om heel eerlijk te zijn is de kans groot dat ieder horeca uitzendbureau dat zegt. Maar weet je, laten we het anders zeggen: als je gewoon een hele toffe bijbaan in Amersfoort zoekt, ben je hier helemaal op je plek. En het goede nieuws is dat jij bepaalt waar je werkt en ook nog eens wanneer je werkt. Zo heb je kans dat je op de ene dag biertjes tapt in een gaaf theater en de andere dag weer mojito’s maakt op een festival. Die variatie, dat is werken bij Sjiek.


Bijbaan naast de studie: goed salaris én leerzame werkplek

Lekker werken naast je studie is een goed idee en ook nog eens een manier om werkervaring op te doen. En het mooie is dat uit diverse onderzoeken blijkt dat studenten die werkervaring opdoen, vaak na het afronden van een studie makkelijk(er) een job vinden. Dus waar wacht je nog op? Check hier alle Sjieke vacatures.

 

De voordelen van werken naast je studie 

Het is fijn om een bijbaan te hebben. Waarom? Omdat het financieel aantrekkelijk is en je doet waarschijnlijk ook nog sociale contacten op. Maar er zijn nog meer voordelen van een bijbaan naast je studie, te weten:

 

  1. Ervaring: je voegt waarde toe aan je cv, maar ontwikkelt jezelf ook op persoonlijk vlak.
  2. Doorstroomkansen: je vergroot baankansen door jezelf goed te laten zien binnen het bedrijf waar je werkt. 
  3. Sociale skills: Doordat je weet of juist leert hoe je met mensen omgaat, kun je jezelf ‘neerzetten’ tijdens je eerste baan.
  4. Netwerken: Zorg dat je de mensen die je leert kennen, uitnodigt op LinkedIn, want zo verlies je elkaar niet uit het oog. 

 

Reageer op deze horeca vacatures in Amersfoort

Zoek je een bijbaan naast je studie? En ben je flexibel inzetbaar? Bekijk dan nu onderstaande vacatures voor horeca banen in Amersfoort. Oók zonder horeca ervaring kan je bij ons terecht. Schrijf je in voor een toffe bijbaan via Sjiek. en wij regelen een gave bijbaan voor je tijdens jouw studententijd!

 

BIJBAAN IN AMERSFOORT ALS FRUITSHAKER & SMOOTHIEMAKER

Cascara Events is één van de opdrachtgevers in Amersfoort waarmee wij mee samenwerken. Zie je het voor je? Koffie serveren vanuit een speciale Mini Cooper. Of ben jij een energieke medewerker die een smoothie serveert aan gasten? Check deze vacature in Amersfoort. Of laten we een keertje kennismaken

 

WERKEN TIJDENS EVENEMENTEN BIJ FLINT THEATER AMERSFOORT

Liefhebbers van het theater opgelet. Dit is een toffe horeca bijbaan in Amersfoort. Theater Flint ken je vast wel als je in of rondom Amersfoort woont. Een gaaf theater in het hart van Amersfoort. Ontdek alles over werken in het theater in Amersfoort.

 

WERKEN BIJ HET HART VAN HOLLAND IN NIJKERK

Werken in Nijkerk kan ontzettend gaaf zijn. In het kloppende Hart van Holland. Met genoeg ruimtes voor knallende evenementen en festivals. Onderdeel worden van het horeca team en met dit team werken bij evenementen en festivals? Solliciteer dan op deze vacature in Nijkerk.