Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Horeca uitzendbureau Sjiek. start in Amersfoort

Horeca uitzendbureau Sjiek. start nu ook in Amersfoort met de tofste horeca vacatures

-Persbericht September 2022 –

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij soortgelijke bedrijven, zijn Ninke Hordijk en Sebastiaan van Dalen terug in de regio en starten nu ook in Amersfoort met hun eigen horeca uitzendbureau ‘Sjiek. Horeca- & eventpersoneel’.

Sjiek. laat zien dat de horeca een vak is dat door vele enthousiaste, positieve en hardwerkende mensen wordt vormgegeven. Het horeca uitzendbureau zorgt er voor dat de medewerkers het horeca vak echt eigen maken. Door het ontvangen van veel persoonlijke aandacht kan het team zelfverzekerd aan de slag binnen één van de prachtige locaties waar Sjiek. mee samenwerkt.

Horeca uitzendbureau in Amersfoort

Samen werken, dat is Sjiek.

Een belangrijk doel van Sjiek. is om mensen met elkaar te verbinden. Samen is het leuker en sta je altijd sterker. Samenwerken is dan ook key, de succesformule is het geheel. Mede daarom is Sjiek. zo trots op de samenwerking met theater Flint. Hordijk: ‘Robert Hendriks, Manager publiekservice & Horeca bij Flint, heeft ons het vertrouwen gegeven om hier inhouse te mogen werken, waardoor we een mogelijke drempel weg kunnen nemen bij ons team. Dat is een belangrijke stap in het (zelf)vertrouwen tussen locatie en medewerker. Wij vinden het essentieel dat je op je gemak bent binnen de werkomgeving, alleen dan kunnen we met elkaar zorgen voor een fijne tijd binnen het team en richting de gasten’.

Hordijk en van Dalen hebben samen ruim 20 jaar ervaring in de horeca uitzendbranche en staan nu te popelen om hun eigen weg in te slaan in Amersfoort met hun eigen personeelsbureau genaamd ‘Sjiek. Horeca- & eventpersoneel’.

‘Het voelt goed om weer terug te zijn. Laten we starten!’


Wil jij meer weten over Sjiek.? Dan komen we graag in contact met je. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een online kennismaking in te plannen.