Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Dit zijn onze horeca vacatures op de meest waanzinnige locaties

Als je wilt werken op festivals en evenementen of juist in de horeca, dan wil je natuurlijk ook op toffe plekken werken. En dat snappen wij. Daarom krijg je naast een goed salaris ook de kans om op gave locaties aan de slag te gaan. Of wij daar een aantal voorbeelden van hebben? Jazeker, dit zijn een aantal horeca vacatures op plekken waarvan wij overtuigd zijn dat het waanzinnige werklocaties zijn. Let’s go…

 

Werken in Haagse musea

Dan zou je zomaar partymanager kunnen worden bij CateringMeesters. Zij werken op de mooiste plekjes in Den Haag. Dit zijn locaties als het Kunstmuseum, Fotomuseum, Escher in het Paleis, Museon, Panorama Mesdag en Pulchri Studio. Op deze locaties is CateringMeesters de huiscateraar en verzorgen zij alle partijen. Wat voor jou?


Horeca vacatures in Theater Diligentia

Niet ver bij deze mooie culturele locaties vandaag ligt Diligentia, het theater in Den Haag gelegen aan de Lange Voorhout waar humor regeert. Cabaret, stand-up comedy en kleinkunst staan hier op de planning. Dit klinkt toch als de ideale horeca bijbaan in Den Haag? Laten we kennismaken!

Flint theater & congressen

Zoek jij een studenten bijbaan in Leiden? Wil je de ideale combinatie van feestjes en geld verdienen? Dan ben je bij Gebr. de Nobel in Leiden aan het juiste adres. Team Sjiek. staat hier te shinen tijdens de feestavonden/ nachten;  een serieus feestje waar je bij wilt zijn.

Hoe dat kan? Laat het ons gewoon even weten, de rest volgt snel 😊

 

Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Werken in de horeca was nog nooit zo relaxed. Het Nederlands Openluchtmuseum: een waanzinnige oppervlakte waar bezoekers op een interactieve manier leren over de Nederlandse geschiedenis. En in het park is er van alles te ontdekken. Dit herken je vast: een dagje museum krijg je trek van. Bij diverse horecapunten in het park verzorgen wij de gastvrijheid en bedienen we alle gasten. Interesse? Dan is dit jouw horeca vacatures in Arnhem.

 

Wil je gewoon een keer online kennismaken met ons en gelijk weten wie de mensen van team Sjiek. zijn? Dat kan. Of wil je meer weten over werken in de horeca? Doen we. Je kan het helemaal zelf inplannen. En dan maken we gewoon even een half uurtje kennis met elkaar en kijken we gelijk wat er bij jou past.