Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Wat is het salaris in de horeca of op festivals?

Bij Sjiek. begrijpen wij heel goed dat je niet alleen een toffe bijbaan wilt, maar dat je ook gewoon een goed salaris wilt krijgen voor de uren die je werkt. En terecht! Want jouw inzet is natuurlijk goud waard. Dus als je solliciteert op één van onze festival vacatures of juist op zoek bent naar een gave horeca vacature, dan ben je verzekerd van een goed salaris. Sterker nog, bij Sjiek. hebben wij het echt lekker geregeld voor jou. Waarom? Nou, omdat wij werken volgens het principe: hoe meer je werkt, hoe hoger jouw uurloon en dus hoe hoger je salaris. Jij bent dus zelf in charge hoe hoog jouw uurloon is. Klinkt goed he? Daarom gaan we het er vandaag met je over hebben.

 

Hoe meer je werkt, hoe hoger jouw salaris; hoe werkt dat?

Precies zoals het er staat. Naarmate je per maand meer uren maakt, stijgt jouw salaris aanzienlijk. Als je 21 jaar bent kan dit oplopen tot bijna 15 euro per uur. Een goed salaris dus. En de teller begint iedere maand opnieuw. Een nieuwe maand, nieuwe kansen, nieuwe salarismogelijkheden. Er zijn twee redenen om als horeca uitzendbureau zo vrijgevig met het salaris voor horeca en festival vacatures om te gaan. Dit lichten we kort toe:

  1. Werkgever: wanneer je een medewerker van team Sjiek. vaker op je locatie mag ontvangen, zorgt dit voor een vertrouwensband. Hij of zij leert jou, je locatie, de werkwijze en alle collega’s beter kennen waardoor de werksfeer nog beter wordt. Bij Sjiek. gaan we altijd voor een duurzame relatie.
  2. Werknemer: jij verdient simpelweg een beter salaris naarmate je meer werkt. Je wordt een met de locatie(s) en je krijgt de horeca skills echt goed onder de knie. Je bouwt routine op, hebt een fijne betrouwbare werkplek en groeit echt in het bedrijf. Het wordt steeds leuker om lekker wat uren te maken, want je leert de plek en collega’s beter kennen. Een grote win!


Type werkgevers waar wij mee samenwerken

Wij werken samen met mooie bedrijven zoals vooraanstaande musea, toffe festivals en natuurlijk ook bij bekende eventlocaties. Zo kan je werken in het Stadion Galgenwaard van FC Utrecht of de Johan Cruijff Arena. Of wat denk je van locaties als Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, Pieterskerk in Leiden en het Louwman Museum in Den Haag.

 

Gave horeca en festival vacatures

Natuurlijk, wij zijn ontzettend trots op de gave horeca en festival vacatures die wij hebben. Dat mag je best weten. Wat je ook mag weten is dat we super trots zijn op het team wat we hebben, ondanks dat het op het moment lastig is om de juiste mensen te vinden. Toch lukt het ons, hoe tof is dat?! Wij zoeken echt mensen met de juiste energie, die kunnen aanpakken en zowel achter als aan de bar de juiste mindset hebben 😉 Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan op één van deze vacatures:

 

Online kennismaken met jouw horeca uitzendbureau

Wij zijn er voorstander van dat we elkaar alvast leren kennen. Ben jij nieuwsgierig wie Sjiek. is, waar je kunt werken en wat onze werkwijze is? Top. Laten we dan kennismaken. Dit kunnen we doen door een online gesprek in te plannen. Wij zijn nieuwsgierig naar je. Plan jij een momentje in? Dit doe je hier, of stuur ons een WhatsApp bericht.