Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Werken op een festival? Dit is waarom werken op festivals en evenementen zo tof is

De zon op je bol, goeie muziek, blije mensen én lekker geld verdienen. Heb jij er al zin in? Horeca uitzendbureau Sjiek. heeft de leukste horeca vacatures. Ook op evenementen én festivals. Werken op een festival is supertof! Hieronder zes redenen waarom ook jij geld wil verdienen op een festival. 


De beste acts zien 

Muziekliefhebbers opgelet! Want hoe gaaf is het als je tijdens het werken bij een evenement ook nog eens de best acts ziet. Biertjes tappen, snacks verkopen en tegelijkertijd genieten van goeie muziek. En dan heb je niet eens een een kaartje voor het festival hoeven te kopen!

Werken met gezellige mensen 

Op een festival is iedereen je vriend. Het zou zo op een tegeltje kunnen. Niet alleen de bezoekers zijn vrolijk en gezellig, maar ook je collega’s. Het is daarom ook niet zo gek dat festival werk geliefd is onder studenten. Werken op een festivalterrein, met leuke jonge mensen, dat wil je toch gewoon?


Veel afwisseling 

Werken op een festival of een evenement is nooit saai. Misschien ben jij wel een echte barbaas. Of zorg jij er liever voor dat de bezoekers een volle maag hebben? Het mooie is; op een festival is er zoveel te doen, dat je je nooit verveelt. 

Goed verdienen tijdens je werk op een festival

Oké, eerlijk is eerlijk, je wil natuurlijk ook gewoon lekker verdienen tijdens het werken bij een evenement. En dat mag ook wel, want je bent belangrijk voor de sfeer. Bij Sjiek belonen we dat met een goed salaris. Dit is gebaseerd op de basissalarisschool (KNH-2)

  • 21 jaar en ouder: €12,55
  • 20 jaar: €11,29
  • 19 jaar: €10,04
  • 18 jaar: €8,78

Keuze uit veel evenementen om bij te werken 

Wist jij dat er in Nederland jaarlijks meer dan 1000 festivals zijn? Dat betekent dus dat er heel wat te kiezen valt! Of je nou een rocker bent, meer van hip-hop houdt of lekker gaat op techno, er zit altijd wel iets voor jou tussen. En wie weet welke nieuwe muziek je weer ontdekt tijdens het werken op een festival. Nice! 

Werk aan je social skills op een festival

Op een festival komen allerlei soorten mensen. Dat betekent werken aan je people-skills! De sociale vaardigheden die je hier leert, kun je de rest van je leven inzetten. En omdat er op een festival veel studenten werken, is het ook nog eens goed voor je netwerk. 

Denk jij nu ‘hold my beer, ik wil ook werken op een festival?’ Neem dan contact met ons op!

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in. Dan praten we online bij over wie Sjiek. is en vooral ook wie jij bent.

Plan jouw online kennismaking in