Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Werken in de horeca met uitzicht op de Rotterdamse skyline

Wil jij op één van de meest unieke locaties van Rotterdam werken? Uitkijken op de skyline van de grootste havenstad van ons land? Kom dan werken in de horeca en wordt onderdeel van team Sjiek. We hebben toffe horeca vacatures op weergaloze locaties. En het mooie is: jij kunt de hoogte van je salaris zelf bepalen. 


Mainport, gateway to the world

Mainport Rotterdam is een 5-sterren designhotel gelegen aan de oevers van de Maas. Dit pareltje middenin het bruisende centrum van Rotterdam heeft een luxe ambiance. Het hotel straalt een smeltkroes van culturen uit, omdat het design is geïnspireerd door verschillende continenten vanuit de wereld. Waan je even in warme Oosterse sferen, óf juist in Finse winterse sferen, tijdens je werk. 

Naast dat het hotel prachtig is aangekleed, is de ligging erg praktisch. Het hotel ligt naast tram- en metrohalte Leuvehaven, waardoor je binnen no-time met het openbaar vervoer overal naartoe kan. Ook bevindt het hotel zich naast alle hotspots van Rotterdam. Zo kun jij in je pauze een ommetje maken over de Erasmusbrug en na je werk een drankje doen met je collega’s op de Witte de With. Dat is nog eens een Sjieke afsluiter van je werkdag.

Hoe kan ik werken bij Mainport Rotterdam?

Heb jij een echte Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en hou je ervan om op een locatie te werken waar veel mogelijk is? Dan is Mainport Rotterdam de perfecte plek om te komen werken in de horeca. Met een capaciteit van wel 400 personen organiseert Mainport spectaculaire evenementen. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle cocktailparty’s, sfeervolle diners of formele congressen. Hoe tof zou het zijn als jij op dit soort evenementen jouw horeca skills kunt laten zien? Sjiek Personeel is een uitzendbureau in de horeca die het mogelijk maakt dat jij hier kan werken. 

Bij Sjiek. staat het stimuleren van ons horeca personeel namelijk centraal en dit doen wij op verschillende manieren. Het werken op toffe locaties met de skyline in je rug is er één van. Een tweede is dat jij zelf de hoogte van je salaris kunt bepalen! Hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon wordt. Klinkt dat bizar? Dat is het misschien ook wel, en toch doen we het. Jij bent zelf in charge van de hoogte van je uurloon. Maak jij lekker veel uur in de maand? Dan ga jij omhoog in je salaris.

Deel uitmaken van een gezellig horecateam?

Bij Sjiek. wordt het je erg gemakkelijk gemaakt om deel uit te maken van een gezellig horecateam. Met een diversiteit aan collega’s garanderen wij je dat jouw werkdag niet saai wordt! Mooie herinneringen worden namelijk gemaakt met leuke mensen om je heen en bij Sjiek. leer je genoeg mensen kennen. Zo ontwikkel jij ook nog eens je social skills en word je zelfverzekerder. Werken in de horeca heeft allemaal voordelen. Je leert bijvoorbeeld om oplossingsgericht te denken en hoe je beter om kunt gaan met stress en kritiek. Kortom, allemaal goede redenen om te kiezen voor een bijbaan in de horeca bij Sjiek. Wij zien je graag snel en wie weet tap jij je volgende biertje in Mainport Rotterdam met uitzicht op de Rotterdamse skyline.

Meer weten over onze horeca vacatures? Laten we praten

Wil jij graag werken in de horeca? Of wil je juist werken op festivals en evenementen? Plan zelf een gratis kennismakingsgesprek in. Dan praten we online bij over wie Sjiek. is en wie jij bent. Let’s meet. 

Plan jouw online kennismaking in