Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Werken op de meest spectaculaire locaties?

Horeca vacatures op diverse locaties in jouw stad of regio

De Sjieke horeca vacatures staan erom bekend dat je kan werken bij een enorme verscheidenheid aan locaties. Werken op festivals en evenementen of aan de slag als Sjiek horeca personeel in een eeuwenoud monument? Dit doe je op allerlei locaties en dat heeft zo z’n voordelen.  

Natuurlijk, wij kijken altijd samen naar een locatie die goed bij jou past. Want het is belangrijk om goed in je vel te zitten wanneer je je werk doet. Iedere locatie heeft zo zijn eigen mogelijkheden en fijne eigenschappen en is op een eigen manier ‘uniek’ te noemen. Horeca vacatures vind je bij horeca uitzendbureau Sjiek. Wij helpen je graag verder. Werken op festivals en evenementen? Sjiek neemt je in 3 stappen mee richting die onvergetelijke horeca bijbaan.

 

De twee grootste voordelen van werken op verschillende locaties

  1. Afwisseling: Iets waar wij zelf altijd ontzettend blij van worden. Weg met de eentonigheid. Hallo afwisseling en verscheidenheid. Geen enkele dag is hetzelfde bij Sjiek en dat is iets waar wij trots op zijn en iedereen kennis mee willen laten maken. 
  2. Flexibiliteit: Je komt als Sjiek horeca personeel op vele plekken en leert verschillende mensen kennen. En zoals je zal ervaren: iedereen is weer anders. Hierdoor leer je levelen met allerlei mensen en dit is een skill die je de rest van je leven kan gebruiken. 

 

Voorbeelden van Sjieke locaties met horeca vacatures


Louwman museum
: een begrip in regio Haaglanden en daarbuiten. Het is een Haags automuseum waar een prachtige horeca vacature openstaat. Jij kunt hier gaan werken tegen een goed salaris. Dit is de vacature om te gaan werken in het Louwman Museum.

Skybox FC Utrecht: ben jij zo’n type die energie krijgt van een goedgevuld stadion. Dan is deze horeca vacature wel een gave optie voor je. In het sportieve hart van de stad ga jij lekker aan de slag. Check deze vacature om te gaan werken in de Skybox van FC Utrecht.

Hotel Doubletree by Hilton: horeca personeel opgelet; deze vacature is er eentje om van te smullen. In de bossen – naast de golfbaan – ligt het hotel Doubletree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Bekijk de vacature om aan de slag te gaan in dit toffe hotel.

Eigen lunchroom: ben jij zo’n type dat lekker zelfstandig wil werken en de kracht van een fijn ontvangst kent? Dan is GreenBean wellicht jouw nieuwe werkplek. Werken met eerlijke, pure producten. Bekijk deze parttime vacature om zelfstandig een lunch-cafe te draaien

Pieterskerk in Leiden: Leienaren opgelet, wil jij werken op festivals en evenementen? Je kan nu werken in een eeuwenoud monument in de binnenstad. Een studenten bijbaan van jewelste. Solliciteer nu op de vacature in de Pieterskerk Leiden

 

Werken op festivals en evenementen? Dit is jouw salaris

Ben jij een communicatief vaardig persoon? En wil je lekker aan de slag? Jij kan het verschil maken en bent van waarde als horeca personeel. Goed nieuws: er is veel vraag naar goed horeca personeel dus je kan flink wat verdienen. Bij Sjiek verdien je een stevig salaris. Salaris voor Sjiek personeel is gebaseerd op de basissalarisschool (KHN 2):

  • 21 jaar en ouder: € 12,55 per uur
  • 20 jaar: € 11,29 per uur
  • 19 jaar: € 10,04 per uur
  • 18 jaar: € 8,78 per uur

Ontdek dit artikel met alle informatie over het salaris van Sjiek horeca personeel.

 

Meer weten over onze horeca vacatures? Let’s talk

Wil jij graag werken op festivals en evenementen? Of lekker uren maken in de horeca? Plan nu zelf een gratis kennismakingsgesprek in. Dan praten we online bij over: wie Sjiek is, waar je kan werken, wat onze werkwijze is. En natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou. 

Plan jouw online kennismaking in