Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Kan ik werken in de horeca zonder ervaring?

Kan ik werken in de horeca zonder ervaring?

Ben jij op dit moment zoekende naar een goedbetaalde baan in de horeca? Maar heb je geen horeca ervaring? Geen zorgen. Geen probleem. Werken zonder ervaring is mogelijk wanneer je solliciteert bij Sjiek. Wij staan namelijk voor een persoonlijke ontwikkeling: als mens en als professional. 

Kijk, het is simpel. Bij Sjiek. denken we altijd: willen is kunnen! Werken in de horeca is natuurlijk onwijs gaaf. Maar een bijbaan in de horeca biedt allerlei voordelen zoals een goed salaris, sociaal netwerk en de ontwikkeling van vaardigheden die je in de toekomst kan gebruiken. Ontwikkeling: een prachtig woord, maar wat betekent het voor ons? Daar hebben een speciaal blog over geschreven: de 12 dingen die je leert tijdens een horeca bijbaan.


Werken in de horeca zonder ervaring staat gelijk aan willen is kunnen!

Natuurlijk, wij voorzien al onze mensen van de nieuwste trainingen. De eerste diensten zal je gewoon lekker meedraaien met het team en leer je gelijk de kneepjes van het vak. In een warm team. Met gezellige mensen. Na 150 uur werken geven wij je een specialistische training. Zo werkt dat bij Sjiek. Werken zonder ervaring is mogelijk, want als je wilt dan kan het!

“Willen is kunnen. Met wilskracht bereikt men zijn doel. Als je iets echt wilt, dan zul je ook slagen.”

Bij Sjiek. barst het van de toffe vacatures

Bijbaan in de horeca? Of juist werken op evenementen en festivals? Het kan allemaal. We lichten een paar vacatures uit om aan te geven wat er allemaal mogelijk is: 

Sjiek. heeft dus gave vacatures in Den Haag, vacatures in Utrecht, maar natuurlijk ook in Leiden, Amersfoort, Rotterdam enzovoorts. Vrijwel iedere grote stad in Nederland.


Werken in de horeca zonder ervaring; dit is jouw salaris

Jij maakt de nodige uren in de horeca en bent zo van waarde: tijdens het werken op festivals en evenementen of juist in de horeca bediening. En daar staat wat tegenover. Bij Sjiek. ontvang jij een top salaris. Dit salaris is gebaseerd op de basissalarisschool (KHN 2):

  • 21 jaar en ouder: € 12,55
  • 20 jaar: € 11,29
  • 19 jaar: € 10,04
  • 18 jaar: € 8,78


Zoek jij een bijbaan in de horeca? Laten we kennismaken

Nieuw, nieuw, nieuw. Je kan nu ook een gratis kennismaking inplannen. Even een half uurtje online kennismaken met ons. Ben jij nieuwsgierig wie Sjiek. is, waar je allemaal kunt werken en wat onze werkwijze is? Dat is mooi. Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou. 

Plan nu jouw online kennismaking in.