Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Dit zijn de 3 type vacatures voor de ideale studenten bijbaan

Studenten opgelet! Horeca uitzendbureau Sjiek. heeft een aantal waanzinnige vacatures in verschillende branches. Maar met wat voor type vacatures laten we je kennis maken? Dit varieert. Van studenten bijbaan tot vakantiewerk. En van werken op festivals en evenementen tot een toffe vacature catering. Er zijn meerdere gave vacatures beschikbaar. Tijd voor een kennismaking met verschillende type vacatures in drie branches.


1. Studenten bijbaan? Werken op festivals en evenementen

Zoek jij festival werk student? Logisch. Festival werk onder studenten is erg populair. Omdat je enerzijds keihard werkt in een gezellig team dat beide kanten van de bar kent. Maar anderzijds ook geniet van een festival of evenement waarin de sfeer een hoogtepunt zal bereiken. Sterker nog, daar draag jij aan bij. Een werkomgeving waarin jonge mensen dolgraag werken. Check hier eens of jij het type bent dat wij zoeken.


2. Werken in de horeca bediening

Een toffe bijbaan studenten is ook horeca bediening. Lachende mensen, gezelligheid kent geen tijd en jij bent de spil tussen bedrijf en klant, maar ook bar en terras. En net zoals festival werk voor studenten is dit ook een heerlijke studenten bijbaan. Er wordt natuurlijk hard gewerkt en veel uren gemaakt, maar daar staat zeker ook wat tegenover. Wil jij weten wat ons salaris voor horeca personeel is?


3. Werken in de catering

Een vacature catering gezocht? Ho. Stop. Je bent er. Wij hebben de ideale vacature catering voor studenten. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met ‘At The Binck Events’. Een prachtige, levendige locatie met ontzettend veel mogelijkheden. Lees hier het artikel over onze samenwerking en de ideale horecamedewerker die wij zoeken. Maar ook hebben we gave samenwerkingen met Villa Ockenburgh en Hampton By Hilton. Aan netwerk geen gebrek 😉 

Wil jij nog meer weten over wie de mensen van Sjiek. zijn? Waarom wij zo graag datgene doen waar ons hart ligt? Dit zijn wij. En als je verder nog vragen hebt, schroom niet om te bellen. Ons team staat je graag te woord en denkt graag mee in mogelijkheden en kansen.