Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Wat is het salaris voor horeca personeel?

Levendige terrassen, gonzende binnensteden en lachende mensen met een drankje. Er komt steeds meer beweging in de horeca. Dit zorgt voor een grote vraag naar goed horeca personeel. En natuurlijk, daar staat een goed salaris tegenover. Ben jij 21 jaar en ouder? Dan is jouw uurloon € 12,55. Maar is er zóveel meer mogelijk. Klaar om in een bruisende omgeving een goed salaris te verdienen? 

 

De opbouw van het salaris voor horeca personeel

Werken in de bediening? De communicatief vaardige spil zijn tussen bedrijf en klant? Jij kan het verschil maken en bent van waarde als bediening horeca. En het mooie is: er is veel vraag naar horecapersoneel én je kan flink wat verdienen. Bij Sjiek verdien je een goed salaris. Het salaris voor Sjiek horeca personeel is gebaseerd op de basissalarisschool (KHN 2):

  • 21 jaar en ouder: € 12,55 per uur
  • 20 jaar: € 11,29 per uur
  • 19 jaar: € 10,04 per uur
  • 18 jaar: € 8,78 per uur

Maar het blijft niet alleen bij een goed salaris. Sjiek zet net een extra stap voor jou. Hoe dan? Nou, als fris en vernieuwend event en horeca uitzendbureau hechten wij ook waarde aan jouw ontwikkeling. Nieuwe dingen leren, nieuwe skills toevoegen, nieuwe mensen leren kennen. Het hoort er allemaal bij, wat ons betreft. 

Dus om dit extra kracht bij te zetten, krijg je na 150 uur werken in de bediening een speciale training. Zo heeft het werken als horeca personeel een dubbele waarde: salaris en kennis. Op het moment dat je training goed afsluit, krijg je ook nog eens jouw eerste salarisverhoging! Fantastisch toch? Dit doen wij zelfs twee keer en dat houdt dan ook in dat er in totaal drie trainingen voor jou worden verzorgd. 

Omdat Sjiek waarde hecht aan jouw ontwikkeling als bediening horeca. Omdat Sjiek (buiten)gewoon anders te werk gaat. Groei jij als horecapersoneel? Dan groeit jouw salaris keihard mee. 

 

Werken in de horeca? Dit zijn 3 toffe horeca vacatures voor jou

 

Den Haag | Bediening horeca Villa Ockenburgh: In een sfeervol en gaaf team werken?

Utrecht | Ontbijt medewerker Hampton By Hilton: Ben jij een actieve, vroege vogel?

Leiden | Horeca bijbaan in Pieterskerk Leiden: Werken als horecapersoneel in een eeuwenoude kerk? 

 

Bekijk hier ons hele aanbod aan vacatures horeca, evenementen en festivals.

Vragen? Ideeën? Opmerkingen? Neem eens contact met ons op. We komen graag in contact met je.