Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Hoeveel verdien je in de horeca bediening?

Natuurlijk, als toekomstig personeel in de horeca bediening wil je graag weten hoeveel je gaat verdienen. Een terechte vraag. Of je nou werkt als horeca bediening tijdens festival en evenementen, ontbijtmedewerker of front office medewerker; een goed salaris hoort erbij, vinden wij bij Sjiek. Ben jij 21 jaar en ouder? Dan is jouw uurloon € 12,55. Maar er is meer. Ontdek in dit artikel wat deze extra’s zijn en wat jouw uurloon kan worden.


Dit is wat je verdient in de horeca bediening

Wil jij werken in de horeca? Goed idee. Het is een waanzinnig leerzaam vak, waarin je goed kan verdienen én werkt in een team met gezellige mensen die beide kanten van de bar kennen. Er is ontzettend veel vraag naar goed horecapersoneel en zodoende kan je dus ook lekker verdienen. Bij Sjiek zorgen wij dat je een goed salaris krijgt. Jouw uurloon is gebaseerd op de basissalarisschool (KHN 2):

  • 21 jaar en ouder: € 12,55
  • 20 jaar: € 11,29
  • 19 jaar: € 10,04
  • 18 jaar: € 8,78

Werken in de bediening is waardevol, omdat je een mooi salaris verdient. Is dat alles? Nee, zeker niet. Bij Sjiek staan wij ook voor ontwikkeling, dus heb je ook recht op speciale trainingen. Zo krijg je na 150 uur werken in de bediening een specialistische training waar je jaren mee vooruit kan. Dit kan je rechtstreeks toevoegen aan je skillset en cv. 

Blijf dit bij één keer? Nee, ook niet. Na jouw eerste salarisverhoging maak je nog twee keer aanspraak op een training. Dit betekent dat er in totaal drie trainingen worden verzorgd. De trainingen worden gegeven door onze samenwerkingspartners; Deze trainingen zijn ook gekoppeld aan de hoogte van jouw uurloon en salaris. Het is dus eigenlijk heel erg simpel: groei jij als horeca personeel, dan groeit jouw salaris mee


Precies de hoogte van jouw horeca salaris weten in 2 stappen

Neem gerust eens contact met ons op. Wil je een gericht antwoord hebben voor jouw specifieke situatie? Doorloop dan de volgende 3 stappen:

Stap 1. Schrijf je in bij Sjiek (via inschrijven);

Stap 2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op en kunnen je alles vertellen over toffe vacatures voor jou, de mogelijke voorwaarden en werken in de bediening.

 

Ontdek hier ons vacature-aanbod en solliciteer snel op de meeste hippe, gave vacatures.