Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Wat is het salaris voor werken op festivals en evenementen?

Zie je het alweer voor je? Werken op de grotere Nederlandse evenementen? Sjiek is een event en horeca uitzendbureau en bemiddelt tussen werkgevers en potentiële werknemers wanneer er een gave vacature is. Werken op festivals en evenementen? Daar staat natuurlijk iets tegenover: een goed salaris en allerlei opleidingsmogelijkheden. 


Werken op festivals en evenementen? Zo is het salaris opgebouwd

Jij maakt uren en bent van waarde tijdens het werken op festivals en evenementen. Daar staat natuurlijk wat tegenover. Bij Sjiek krijg je een goed salaris. Dit salaris is gebaseerd op de basissalarisschool (KHN 2):

  • 21 jaar en ouder: € 12,55
  • 20 jaar: € 11,29
  • 19 jaar: € 10,04
  • 18 jaar: € 8,78

Een goed salaris is dus een zekerheidje. Maar daar blijft het niet bij. Want Sjiek hecht ook waarde aan ontwikkeling. Het is natuurlijk fantastisch om steeds nieuwe dingen te leren. Om dit te onderschrijven krijg je nadat je 150 uur hebt gewerkt een nieuwe training. Waardevol voor het werk. Waardevol voor jouw toekomst. Sluit je de specialistische training positief af? Dan heb je enerzijds nieuwe kennis in de tas, maar ook gelijk jouw eerste salarisverhoging! Dit is tot twee keer mogelijk en houdt in dat er in totaal drie trainingen worden verzorgd. En die trainingen zijn gekoppeld aan de hoogte van jouw salaris.

Bij Sjiek maken we het graag eenvoudig en overzichtelijk. Ben je aan het doorgroeien? Dan groeit jouw salaris met je mee. Simpel. Helder. Welverdiend. 


Dit zijn 4 gave festival vacatures en horeca vacatures

Sjiek is net weer anders dan een gebruikelijk horeca uitzendbureau. Wij hebben hele vernieuwende en frisse vacatures evenementen én festival vacatures. En daar zijn we trots op. Een kleine greep uit onze festival vacatures en horeca vacatures: 

Bekijk hier het complete aanbod aan vacatures evenementen, festivals en horeca

Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.