Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Wat doet een event en horeca uitzendbureau?

Een horeca uitzendbureau gaat op zoek naar de perfecte match tussen werkgevers en potentiële werknemers bij openstaande horeca vacatures. Veel horecabedrijven en organisaties in de evenementenbranche zijn continu op zoek naar goed, ambitieus en betrouwbaar horeca personeel. Op dat moment gaat het werk voor Sjiek. beginnen. Want Sjiek. houdt van de uitdaging om de puzzel passend te maken en daarmee te voldoen aan de wensen vanuit de opdrachtgever (de vacature) en vanuit het talentvolle horecapersoneel.

 

Wat voor soort horeca vacatures en bijbanen vind je bij Sjiek.?

Sjiek. richt zich heel specifiek op de horeca – en evenementenbranche. Daarin zijn overigens veel verschillende type vacatures. Dat vertaalt zich naar een grote diversiteit aan banen: van fulltime, parttime, stageplekken tot aan flexibele werktijden. Van werken op festivals en evenementen tot die ene toffe bijbaan in de horeca. Maar ook fijne catering vacatures en goedbetaald werk voor studenten. Het is een zeer breed werkgebied en het horeca personeel – ook wel Sjiek talent genoemd 🙂 – werkt op verschillende locaties in de horeca- en eventbranche. Dit is hoe Events.nl de werkwijze van Sjiek beschrijft.

 

Waar zijn de mensen van Sjiek actief?

Het horeca personeel , oftewel team Sjiek., is actief op allerlei evenementen, festivals, beurzen en ga zo maar door. Met name de festival vacatures trekken veel Sjiek talent aan. Werken op festivals en evenementen? Wie wil dat nou niet. Ideaal voor mensen die sociaal zijn, actief zijn en vooral ook beide kanten van de bar (willen leren) kennen.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Uiteraard krijg je een goed salaris:

  • 21 jaar en ouder: € 12,55
  • 20 jaar: € 11,29
  • 19 jaar: € 10,04
  • 18 jaar: € 8,78

 

Maar salaris is niet alles. Sjiek hecht bijvoorbeeld ook bijzonder veel waarde aan ontwikkeling van de horecamedewerker. Steeds nieuwe dingen leren, dat is toch fantastisch?! Om dit kracht bij te zetten kun je – nadat je 150 uur hebt gewerkt – een nieuwe training volgen. Sluit je deze positief af? Hoppatee, dan heb je nieuwe kennis in de pocket, en daarmee ook direct jouw eerste salarisverhoging! Dit kun je nog twee keer herhalen. Dit houdt in dat er in totaal drie trainingen worden verzorgd die zijn gekoppeld aan de hoogte van je salaris.

Het is eigenlijk heel simpel bij Sjiek. Groei je door, doordat je trainingen volgt, dan groeit je salaris mee. Klinkt meer dan logisch toch?

Bekijk hier het complete aanbod aan vacatures.

 

Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.