Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Dit zijn de 6 tofste horeca en festival vacatures

Met Sjiek Personeel zoeken wij altijd naar het beste (en gezelligste) evenementen personeel voor onze toffe beschikbare horeca en festival vacatures. Ontdek hier de horeca vacatures van Sjiek en maak kennis met ons gloednieuwe uitzendbureau voor eventpersoneel. Werken op festivals en evenementen? Yes, dan zit je hier goed. Maak kennis met vijf toffe horeca en festivals vacatures.

 

  1. Hospitality bijbaan in Nijmegen

Wil jij werken als gastvrouw of gastheer, telefoniste, receptie medewerker of bezorger? En stel jij je flexibel op met een een gastvrije mindest en ben je op zoek naar een bijbaan in Nijmegen? Ho. Stop maar. Dan is deze vacature ideaal. Een goed uurloon voor een gave bijbaan in Nijmegen. Wanneer het slot van de deur is nemen we je mee in de wereld vol feestjes, vergaderingen en festivals. Hierin werken we als team om met elkaar beide kanten van de bar eigen maken. Bekijk hier de vacature ‘hospitality bijbaan in Nijmegen’

 

  1. Horeca bijbaan in Rotterdam

Werken in de horeca is de ideale baan in een unieke branche. Je bent nooit alleen en het is nooit saai. Onderling bouw je een band op met je horeca collega’s en dat is ontzettend bijzonder. Samen hard werken, snappen wat er moet gebeuren en na afloop gezellig een biertje drinken met elkaar. Bekijk hier de vacature ‘horeca bijbaan in Rotterdam’

 

  1. Festival vacatures in Nijmegen

Ben jij op zoek naar festivalwerk? Denk jij van jezelf dat je goed evenement personeel bent? Top. Als jij een feestvierder én doorwerker bent, schrijf je nu alvast in bij Sjiek. horeca- en eventpersoneel. Wij hanteren een goed en betrouwbaar basissalaris (KHN Schaal II). Nieuwsgierig geworden naar onze festival vacatures? Bekijk hier de vacature ‘festivalwerk in Nijmegen’

 

Festival vacatures

 

  1. Horeca Bijbaan in Leiden

Hé, hallo, echte horecatijger. Ja, jij ja. Ondanks de huidige beperkingen geloven wij dat de horeca sterker dan ooit zal terugkomen. Hard werken, maar altijd met een glimlach en plezier. Werkte je voor de coronacrisis in de horeca en mis je het ook zo? Schrijf je dan in bij Sjiek. en reageer op deze vacature. Ontdek hier de vacature voor ‘Horeca Bijbaan in Leiden’.

 

  1. Hospitality Medewerker in Amersfoort

Je maakt veel contact, traint je sociale vaardigheden en communiceert met groot gemak.

Het is meer dan werken op terrassen in Amersfoort. Het is een goedverdienende job. De werkzaamheden variëren: het kan werken op terrassen zijn, maar ook het verzorgen van een gastvrij ontvangst of iemand bijzonder vriendelijk te woord staan. Ben jij dat? Als Hospitality Medewerker in Amersfoort kun je een leuk zakcentje verdienen. Bekijk hier de vacature ‘Hospitality Medewerker Amersfoort’

 

  1. Horeca bijbaan in Utrecht

Kun je niet wachten tot de horeca weer open is en je weer mag werken? Schrijf je in voor de perfecte horeca bijbaan. Gezellig, goedbetaald en ook nog eens leerzaam. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. In onze planningsapp zie je openstaande horeca vacatures en diensten waarbij je jezelf kan inplannen. Zo kun je altijd de juiste match maken tussen je bijbaan in de horeca en je studie en feestjes. Omdat wij ook snappen hoe belangrijk dat kan zijn. Ontdek hier de vacature voor ‘Horeca bijbaan in Utrecht’