Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Horecapersoneel opgelet. Het avont’uur; out of the box drinken

Een avondje stappen. Samen het café in. Toffe concerten bezoeken. We kunnen niet wachten tot het weer mag. Werken op festivals en evenementen, we missen het. Hoewel horecapersoneel nu niet werkt en geen drankje aan de bar voor kan inschenken, genieten we tot die tijd van heerlijke, onbekende maar waanzinnige drankjes thuis vanaf de bank. We helpen je in de ontdekkingstocht naar nieuwe, minder bekende pareltjes. Dus horecatijgers opgelet.

Wat kunnen we nog ontdekken terwijl we thuis op de bank zitten? Genoeg. Dat weten wij als horecapersoneel als geen ander. Wanneer je werkt in de bediening valt op hoe vaak gasten gebonden zijn aan vaste drankjes. Er wordt weinig ruimte gemaakt voor een nieuwe ontdekking. Zonde! Tijdens een horeca bijbaan merk je vaak op hoe groot het scala aan dranken is. Alcoholisch? Non-alcoholisch? Er is een bar vol mogelijkheden.

Wanneer je werkt in de horeca is het een kunst om gasten op hun gemak te laten voelen. Als horecapersoneel kun je de gast kennis laten maken met een nieuw drankje, wat binnen hun smakenpallet valt. Dat is de kunst van werken in de bediening: de gast scannen, connectie maken en samen tot mooie ontdekkingen komen. Die aandacht ontvang je als gast maar wat graag. Zeker als de medewerker bediening je wensen echt kan vertalen naar een nieuwe favoriet.

‘Out of the box drinken. 
Nieuwe ontdekkingen, thuis een avondje uit’

Horecapersoneel opgelet: dit zijn onze ‘Lockdowndrinks’

Tijdens de huidige avont’uren komen leuke nieuwe uitdagingen als geroepen. Laten we eens out of the box drinken! Sjiek. zal de komende weken heerlijk drankjes posten op de socials. Raak geïnspireerd en probeer ook iets nieuws. Zo ontdekken we tijdens het avonduur, samen vanaf de bank op avontuur.

Als de horeca weer opengaat, en we weer kunnen werken in de bediening, schenken wij graag een glaasje voor je in. 

Maar nu eerst, op een Sjiek. presenteerblaadje: een heerlijk, niet alledaags drankje om te ontdekken, ervaren en vooral: om te genieten. Want dat kan en mag altijd, thuis en hopelijk snel weer samen in de horeca. 

Cheers!