Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Nieuw team in 2021 voor horeca uitzendbureau Sjiek

De lockdown is nog niet voorbij, Sjiek. horeca uitzendbureau bestaat nog maar koud 3 maanden en wij zijn ons team al aan het vergroten. Misschien komt het wat vreemd over: anticyclisch ondernemen binnen een branche die volledig stil ligt. Überhaupt een spannende tijd voor inhuur van evenementen personeel en als extra klap op vuurpijl breiden we het team ook nog uit. We zijn zo eigenwijs om dit te doen. We geloven namelijk dat we dit jaar weer gaan werken in de horeca, dat er weer horeca personeel gezocht wordt en er weer horecapersoneel gaat werken in de bediening en werken op evenementen.


Daarnaast geloven we in de kracht van nieuwe talenten en geven ze dan ook de kans zich verder te ontwikkelen. We gaan zelfs een stap verder: de missie van Sjiek. is om (jong) talent deel uit te laten maken van de horeca- en evenementenbranche.


Twee maanden geleden hebben we op onze Linkedin pagina een oproep geplaatst om er samen voor te zorgen dat de huidige studenten, de nieuwe generatie, niet verloren gaat en we stageplaatsen aan moeten blijven bieden. En wanneer je deze oproep doet richting alle bedrijven binnen de gastvrijheidsindustrie moet je zelf het juiste voorbeeld geven.

Oproep op Linkedin:

⇢ Stageplaatsen gezocht ⇠

Studenten van nu zijn de basis van onze toekomst.
Hoe hard de huidige maatregelen ook aankomen, laten we onze ogen niet sluiten voor ‘langdurige stilstand’ door -zonder dat we het bewust door hebben- een generatie verloren te laten gaan.


Kun je een frisse blik gebruiken, wil je krachten bundelen, of jouw kennis overdragen? Laat ons weten hoe een stagiaire jouw bedrijf kan ondersteunen en wij helpen om de juiste match te maken.

Want. Hoe troebel de toekomst er ook uit ziet, laten we elkaar blijven motiveren en onze krachten bundelen.

Samen zijn we de toekomst!

Kwaliteit en vertrouwen door trainingen

Wanneer je evenementen personeel wilt inhuren of wanneer je op zoek bent naar horecapersoneel wil je er zeker van zijn dat je kwaliteit binnenhaalt. Dat de externe schil een verlengde is van je vaste horecateam. Dat brengt rust en geeft vertrouwen. Alleen dan kan er samen gebouwd worden aan een vruchtbare toekomst.


Het horeca uitzendbureau is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de horecamedewerkers. Maar niet alle medewerkers die starten hebben 4 jaar ervaring op zak. En dat hoeft ook niet van ons. Het belangrijkste vinden we dat je het leuk vindt om te werken in de horeca, dat je plezier haalt uit het helpen van gasten en energie krijgt om te werken binnen een horecateam.
Onder andere trainingen zorgen er voor dat de horecamedewerker de juist vaardigheden bezit om te werken in de horeca. Deze trainingen zijn dan ook heel belangrijk.


Onderzoek naar de juiste vorm van horeca trainingen

Wij zijn dan ook heel blij dat Anouk Botermans ons vanaf februari komt versterken. Anouk weet hoe belangrijk het is om de juiste horeca skills te bezitten. Ze is zeker geen vreemde in deze wereld; werken in de bediening is voor Anouk inmiddels appeltje eitje. Door (buitenland) stage(s) en horeca bijbanen heeft ze dit helemaal eigen gemaakt.


Anouk zit in het laatste jaar van de studie Hotel Management, Saxion. Het eerste half jaar van dit studiejaar heeft ze een Minor Event Management gevolgd bij Windesheim in Zwolle. Vanaf februari is het moment aangebroken dat ze zal gaan afstuderen (Yes, bij Sjiek.! ). Haar wens komt in vervulling door een onderzoek te doen naar een complex vraagstuk binnen de werkvelden HRM en events.

Dit vraagstuk staat in het teken van effectiviteit en de impact van (online) horeca trainingen. Via welk kanaal zijn de resultaten het beste, welke rol speelt het online aspect hierin, welke frequentie is het meest wenselijk en welke wensen hebben de horeca medewerkers zelf op dit gebied?
Anouk houdt binnen haar onderzoek rekening met beide doelgroepen:

  • Opdrachtgevers die blind moeten kunnen vertrouwen op hun personeelspartner – dus op de kwaliteit van de externe horecakrachten, ook wanneer medewerker bediening nog geen horeca ervaring heeft vanuit zijn of haar werkverleden.
  • Horecamedewerkers die vol vertrouwen en positieve energie gaan werken in de bediening, werken op evenementen en beurzen, of werken op festivals en concerten. Voor hen is het belangrijk dat zij zich zeker voelen en zonder twijfel een vol plateau meepakken of borden kunnen serveren. Sjiek,. gelooft er in dat er alleen dan een team ontstaat, dat je alleen dan oog hebt voor gast en collega en dat je alleen dan kunt genieten van het moment. We kijken uit naar Anouk haar komst en zijn nu al benieuwd naar de uitkomsten van haar onderzoek 😉

Meer weten over Horeca Uitzendbureau Sjiek.? ↴
Neem een kijkje op onze website sjiekpersoneel.nl
Volg onze nieuwsberichten hier ,
Of neem direct contact met ons op via contact@sjiekpersoneel.nl