Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Woord van het jaar 2021: Anderhalvemeterpils. Wij tappen ze wel! đŸ»

Ieder jaar benoemd Van Dale het ‘woord van het jaar’. Dit jaar is met 29,8% van de stemmen het woord ‘anderhalvemetersamenleving’ de winnaar. Anderhalvemetersamenleving gaat de geschiedenis in als hĂ©t Van Dale Woord van het Jaar 2020. Wij kijken graag vooruit en vinden dat het woord van 2021 ‘anderhalvemeterpils’ moet worden. Wij tappen ze wel! Want dat is wat we willen: werken op festivals en evenementen.

Het woord van 2020

Zoveel woorden om het jaar 2020 te kunnen beschrijven, maar er is er maar Ă©Ă©n het woord van het jaar, namelijk: ‘anderhalvemetersamenleving’, een mond vol. En onze buik is er ook wel vol van.
Dat gezegd hebbende laten we het dan ook meteen achter ons. We kijken liever vooruit.

Werken op festivals en evenementen: anderhalvemeterpils đŸ»

Het nieuwe jaar in. Een jaar vol nieuwe kansen. Het woord van 2021 wordt wat ons betreft dan ook: anderhalvemeterpils. Wij tappen ze wel. Voor alle gasten in volle cafés of op de terrassen, tijdens gave evenementen, op festivals, achter de bar bij een congres of op een beurs.

“Het woord van 2021 wordt wat ons betreft dan ook: anderhalvemeterpils. Wij tappen ze wel.”

Want dat is wat we weer willen doen: werken op festivals en evenementen, werken in de bediening, horeca vacatures maken en verspreiden: samen genieten van alle toffe momenten die deze gastvrijheidsbranche creëert. We smachten er naar.

Sjiek kijkt uit naar alles wat 2021 ons gaat brengen. We geloven er in dat we weer samenkomen, dat we weer mogen genieten van elkaar en van alle live momenten die we samen vormgeven.

Laten we met elkaar proosten op een gezond en Sjiek 2021.

We hebben er zin in.

Cheers! đŸ»

werken op festivals en evenementen

De toekomst van de horeca uitzendbranche

Ninke Hordijk en Sebastiaan van Dalen richten zich vol vertrouwen op de toekomst. Samen hebben zij meer dan 20 jaar ervaring in de horeca uitzendbranche en slaan in oktober 2020 een eigen weg in met hun eigen personeelsbureau voor horeca – en eventpersoneel, genaamd Sjiek.

Meer weten over Horeca Uitzendbureau Sjiek.? ↮
Neem een kijkje op onze website sjiekpersoneel.nl
Volg onze nieuwsberichten hier ,
Of neem direct contact met ons op via contact@sjiekpersoneel.nl