Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Goed nieuws voor de evenementenbranche; er is groen licht voor enkele pilot evenementen voor in de tweede helft van januari #BackToLive

We zitten midden in de tweede golf van het coronavirus en de wereld van de horeca en evenementen ligt volledig op z’n gat. Los van enkele initiatieven rondom afhaalmaaltijden en drive thru kerstpakket locaties is het stil. En dat is pijnlijk, zeker voor een branche die altijd bruist. Gelukkig kwam er deze week dan toch een voorzichtig lichtpuntje aan het einde van de tunnel.

Goed nieuws voor de evenementenbranche

Goed nieuws voor de evenementenbranche: Fieldlab Evenementen heeft groen licht gekregen voor de organisatie van enkele pilot evenementen voor in de tweede helft van januari. Hoe dit er uit ziet? Er zijn verschillende evenementen waarmee Fieldlab aan de slag gaat. Zo komt er een optreden van Guido Weijers voor 2x 250 gasten, een zakelijk evenement in de vorm van een congres in Jaarbeurs, een ‘Back to Live Concert’ in Ziggo Dome en daarnaast wedstrijden van N.E.C. Nijmegen en Almere City FC.

Bijbaan horeca vacatures

Dank en complimenten aan Fieldlab.

Door de Corona-maatregelen kunnen evenementen zeer beperkt georganiseerd worden. Dit heeft grote impact op de evenementen sector. Vanuit de evenementen sector is in samenwerking met de overheid Fieldlab Evenementen tot stand gekomen, een fantastisch initiatief.
Maar, laten we niet vergeten dat we de terugkeer van de evenementen met elkaar moeten doen. Laten we samen als branche de inspanningen van Fieldlab omarmen en helpen om deze te realiseren. Zo willen ook wij met Sjiek. Horeca- & eventpersoneel ons steentje bijdrage en melden wij ons als vrijwilliger om mee te helpen deze evenementen werkelijkheid te maken, ongeacht in welke rol.

Samen zijn we de toekomst.

► Wil je meer weten over dit onderwerp en weten hoe het actieplan voor de nabije toekomst van evenementen er uit gaat zien? 
Bekijk dan de onderstaande links.

> Website Fieldlab: https://bit.ly/39Zi7ll
> High Profile Events: https://bit.ly/3gACUwS
> RTV Utrecht: https://bit.ly/2W0Tbl9

#MetenIsWeten #TheSowMustGoOn #BackToLive #WijZijnSjiek