Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Horeca Uitzendbureau Sjiek. voor horeca- en eventpersoneel

Meegroeien, meedenken en samen bouwen aan iets moois. Dat is waar personeelsbureau Sjiek. voor staat. Sjiek. richt zich met name op de horeca- en evenementenbranche. De manier waarop ze dat doen is precies als de spellingswijze van de naam Sjiek.: helemaal van nu en een tikkeltje eigenwijs. Werken bij evenementen of festivals? Sjiek.

HR ondersteuning | Uitzenden | RecruitmentHoreca uitzendbureau Sjiek. verbindt (jong) talent met – en in- de gastvrijheidssector. Als personeelsbureau in de horeca- en evenementenbranche ontzorgen wij onze partners op het gebied van;

  • HR ondersteuning
  • Uitzenden: de externe flexibele schil
  • Recruitment

Wat doet Sjiek?

Sjiek. ondersteunt in het verlenen van HR – advies, de invulling van de externe flexibele schil (uitzenden), en/of op het vlak van recruitment binnen de horeca- en evenementenbranche. Oftewel, de gastvrijheidsbranche.

Sjiek. vindt het als horeca uitzendbureau belangrijk om te laten zien welke mogelijkheden er zijn binnen de gastvrijheidsbranche. Door talent deel uit te laten maken van de branche, een netwerk op te bouwen met de branche, wil Sjiek. de keuze aantrekkelijk maken om een baan te kiezen in de branche (tijdens èn na de studieperiode).

Werken in de horeca of bij evenementen

Horeca uitzendbureau om mee samen te werken

Sjiek. wil niet zomaar goed personeel op de juiste plek zetten, maar juist die écht samenwerking met onze partners vinden wij belangrijk. Als ‘inlener’ is het belangrijk om te vertrouwen op de personeelspartner. Hierin wil Sjiek op de juiste manier ondersteunen, onder meer door in gesprek te gaan met onze partners. En vragen te stellen: wat hebben ze nodig? wat kunnen we van elkaar leren?

De toekomst van de horeca uitzendbranche

Ninke Hordijk en Sebastiaan van Dalen richten zich vol vertrouwen op de toekomst. Samen hebben zij meer dan 20 jaar ervaring in de horeca uitzendbranche en slaan een eigen weg in met hun eigen personeelsbureau voor eventpersoneel: Sjiek.

Met onze samenwerkingspartners stimuleren we de ontwikkeling van individuen en daarmee de ontwikkeling van de branche als geheel.

Meer weten over Horeca Uitzendbureau Sjiek.? ↴
Neem een kijkje op onze website sjiekpersoneel.nl
Of neem direct contact met ons op via contact@sjiekpersoneel.nl